NoviceUre

Chopard Happy Sport The First

Elegantna rdeča izdaja za Sincereov platinasti jubilej.

V sklopu praznovanja 70. obletnice Sincere Fine Watches, Chopard razkriva osupljiv model Happy Sport The First Sincere Platinum Jubilee Edition. Izdaja je omejena na samo 30 primerkov kolekcije Happy Sport, ki je bila prvič predstavljena leta 1993.

Prvič ima kolekcija Happy Sport bordo rdečo številčnico, posebej za Sincere Platinum Jubilee Edition. Ura omejene izdaje ohranja značilne plešoče diamante in zapestnico s prodnatimi povezavami, kar izvirnemu dizajnu doda edinstven pridih. Ohišje in zapestnica ure sta izdelana iz hišnega materiala Lucent Steel, antialergijske zlitine z 80 % recikliranih materialov, ki nudi izboljšano svetlost, vzdržljivost ter odpornost na praske, vse v ohišju s premerom 33 mm.

Sincere Fine Watches je izbralo Happy Sport za praznovanje svojega platinastega jubileja in s tem poudarilo brezčasno privlačnost ure. Bordo rdečo številčnico, okrašeno z rimskimi urnimi oznakami, dopolnjuje pet kabošon brušenih safirjev na ušesih in kroni, ki dodajo osupljiv vizualni element.

Zapestnica, izdelana iz štirih vrst poliranih kamenčkov, ponuja prilagodljivost mrežastega dizajna, ki zagotavlja prefinjeno, a hkrati športno estetiko. Uro poganja avtomatski mehanizem Chopard 09.01-C, ki ponuja 42-urno rezervo moči. Ekskluzivnost te ure je poudarjena z gravuro “One of 30” na hrbtni strani ohišja in logotipom Sincere ob 70. obletnici na kristalu. Chopard Happy Sport The First Sincere Platinum Jubilee Edition je na voljo v izbranih butikih za 18.300 ameriških dolarjev.

Rocco
foto: Chopard

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button