NoviceUre

Bulgari s tremi modeli bogati družino Octo Finissimo

Srebrna klasika, modri GMT kronograf in modna različica iz titana s tekstilnim paščkom.

Od predstavitve družine Octo Finissimo leta 2014, se je Bulgari s svojo uro z ostrimi robovi dobro uveljavil na področju prestižnih športnih ur z integrirano zapestnico. Tanka zasnova ohišja, značilna predvsem za proizvajalca Audemars Piguet ter Patek Philippe, model Octo Finissimo med petične predstavnike.

Čeprav so novosti za leto 2021 morda manj ekstremne kot prejšnja leta, je Bulgari izkoristil priložnost za razširitev raznolikosti linije Octo Finissimo s triom novih barvnih odtenkov ter materialov.

Bulgari Octo Finissimo S Chronograph GMT

Prvi noviteta je Bulgari Octo Finissimo S Chronograph GMT. Pohvali se z večjim premerom, ki zdaj znaša 43 milimetrov, medtem ko debelina oziroma višina ohišja meri le 8,75 milimetra. Številčnica sije v modri barvi z učinkom sončnega žarka. Števci krofografa pa se s sivo barvo ujemajo z indikatorji ur, kazalci ter zapestnico. Vodotesnost je preverjena na 100 metrov.

Skozi safirni hrbet ure lahko opazujemo hišni mehanizem BVL 318, ki v višino meri le 3,3 milimetra. Kljub temu omogoča do 55 ur rezerve navitja. Bulgari Octo Finissimo S Chronograph GMT bo na voljo letos poleti po ceni 13.700 evrov.

Bulgari Octo Finissimo S

Tri-kazalčni Octo Finissimo S prihaja z osveženo srebrno številčnico, ki ustvari nekakšen enobarvni videz športne ure iz nerjavečega jekla. Ura s premerom 40 milimetrov in debelino 6,4 milimetra se pohvali z vodotesnostjo do 100 metrov.

Sekundni števec se nahaja na območju 7. ure in je izjemno diskretno integriran v številčnico. Hišni mehanizem BVL 138 zagotavlja 60 ur zaloge moči. Časomer bo pri uradnih prodajalcih na ogled v mesecu maju, zanj pa bo treba odšteti nekaj manj kot 10.000 evrov.

Bulgari Octo Finissimo Chronograph GMT

Nazadnje je Bulgari model Octo Finissimo Chronograph GMT pripravil še v ohišju iz titana. Modna zapestna ura se predstavlja z novo številčnico v klasični črni barvi in ​​prvič ponuja gumirani pas s tekstilnim zunanjim videzom.

V 42 milimetrskem ohišju se nahaja mehanizem BVL 318 z identičnimi specifikacijami kot S Chronograph. Zanimivo je, da časomer omogoča le 30 metrov vodotesnosti, medtem ko s svojo titanovo zasnovo ter praktičnim paščkom obljublja lahkotno nošnjo in več namembnost. Simpatična ura je že na voljo za ceno 14.300 evrov.

Rocco
foto: Bulgari

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Preberite še
Close
Back to top button