NoviceUre

Buchererjeva modrina za Hublot Big Bang Unico

Tematika Bucherer BLUE objela Big Banga.

Bucherer je združil moči s podjetjem Hublot in v sklopu podjetne kolekcije Bucherer BLUE predstavil omejeno izdajo modela Big Bang, ki uteleša bistvo in filozofijo skupne poti blagovnih znamk.

Švicarski proizvajalec Hublot je znan po ustvarjanju edinstvenih zapestnih ur, ki jih navdihujejo mnoga sodelovanja z različnimi podjetji s širokega spektra področij, katerih tematika navdihuje posamezen časomer. Švicarski strokovnjaki za ure in nakit pri Buchererju so le ena izmed luksuznih blagovnih znamk, ki so v takšnem partnerstvu s podjetjem Hublot, zato zdaj s ponosom predstavljajo drugo poglavje sodelovanja.

Limitirana izdaja Hublot Big Bang UNICO Bucherer BLUE temelji na 42-milimetrskem ohišju, v celoti izdelanem iz titana ter modrega safirja. Slednji je uporabljen tudi na luneti. Skeletna številčnica Big Banga UNICO se ponaša z enakim modrim odtenkom medtem ko zbiralcem omogoča vpogled v delovanje zelo kompleksnega mehanizma.

Hublot x Bucherer Big Bang UNICO poganja hišni avtomatski mehanizem kaliber HUB1280, ki lahko shrani do 72-ur rezervo energije, medtem ko ohišje nudi do 100-metrov vodotesnosti. Na safirno steklo hrbtne strani ohišja je lasersko vtisnjen logotip Bucherer BLUE, na delu titanskega ohišja pa so posebne edicijske gravure, ki označujejo omejeno 10-delno zbirko. Za zvestobo tematski modri barvi, je Hublot dodal ujemajoč pašček iz kavčuka v modri barvi z zaponko iz titana, ki zagotavlja udobno nošenje butične luksuzne ure.

Sveža kreacija Hublot Big Bang UNICO Bucherer BLUE v desetih primerkih je na voljo izključno prek spletne strani Bucherer po ceni 44.000 USD.

Rocco
foto: Hublot

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button