NoviceUre

Breguet Reine de Naples 8938

Ovalna damska ura z diamantno snežno odejo, ki krasi številčnico.

Zapestna ura, poimenovana po Carolini Murat, mlajši sestri Napoleona I ter kraljici Naplesa (po francosko Reine de Naples), se poklanja prvi uri, ki jo je zasnoval Abraham-Louis Breguet.

Nemudoma prepoznavna ura zaradi svoje ovalne oblike je bila do zdaj predstavljena v številnih variacijah. Zdaj pa se pestri kolekciji pridružujeta časomera s prefinjeno estetiko, Breguet Reine de Naples 8938.

Na voljo v belem zlatu s svetlo modrim usnjenim paščkom ali v rožnato zlati barvi z oranžnim paščkom, novi različici prav tako temeljita na ovalnem ohišju znamke, čeprav je to zdaj večje z dimenzijami 36,5 mm x 28,45 mm.

Novi referenci 8938 sta klasično izvedeni s finimi zaključki, ki ju odlikuje predvsem razkošna uporaba diamantov. Luneta, prirobnica številčnice in ušesi krasi kar 161 briljantno izrezanih diamantov (približno 1,82 ct), krona pa je obdana z redkim diamantom, izrezanim v brioleto. V celoti več kot trije karati diamantov obdajajo dragocen časomer.

Ura pa nimata zgolj lepih ”obrazov”, saj se pod safirnim steklom hrbtne strani nahaja motor znamke Breguet, avtomatski mehanizem kalibra 537/3, opremljen s silikonskim izhodnim kolesom, linijsko švicarsko ročico in vzmetjo. Deluje s frekvenco 3,5 Hz ter ima 45 ur rezerve moči.

Elegantno damsko uro dopolnjuje zlata zaponka z 28 briljantno izrezanimi diamanti. Cena luksuznega časomera ostaja skrivnost, zainteresiranim kupcem pa bodo le to zaupali v butiku Slowatch 1991, pooblaščenemu prodajalcu ur znamke Breguet.

Rocco
foto: Breguet

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Preberite še
Close
Back to top button