NoviceUre

Breguet Reine de Naples 8925 Valentine’s Day Edition

Romanca v gibanju.

Nova ura Reine de Naples 8925 slavi ljubezen s prefinjenimi rdečimi poudarki, razpršenimi po beli biserni številčnici, ki jo uokvirja obroba s 66 ročno vdelanimi rubini.

Rdeči srčki elegantno označujejo ure na osrednji podštevilčnici. Živahna rdeča barva urnih in minutnih kazalcev se ujema z rdečo barvo sijajnega aligatorjevega usnja. Ohišje v obliki jajca, velikosti 33 mm x 24,95 mm, dopolnjujeta luneta z diamanti ter krona, okrašena s kabošonsko brušenim rubinom. Poleg tega sta ušesce in zložljiva zaponka “krogličnega tipa” okrašena z ročno vdelanimi diamanti.

Ohišje je izdelano iz 18-karatnega belega zlata, ima nežno žlebljen pas in je vodotesno do tlaka 3 barov (30 metrov). V njem se nahaja avtomatski mehanizem, kaliber 586/1, ki deluje s frekvenco 3 Hz (21.600 alternanc na uro) in nudi 38-urno rezervo energije navitja.

Skrbno ročno obdelan mehanizem, vključno z dekoracijo Côtes de Genève, poševno obdelavo mehanizma ter motivom guilloché, ki krasi platinasto nihajno utež, je viden skozi safirno steklo na hrbtni strani ohišja.

Breguet Reine de Naples 8925 Valentine’s Day Edition (ref. 8925BB/58/944) je oštevilčena omejena izdaja na 28 kosov.

Rocco
foto: Breguet

Povezani članki

En komentar

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button