NoviceUre

Breguet Classique Tourbillon 3358

Prikaz izjemne urarske obrti in strokovnega znanja o nakitu.

Znamka z najbolj bogato zgodovino ali z drugimi besedami, če ne bi bilo njenega ustanovitelja, dvomim, da bi ljubitelji urarstva bili deležni takšnih mehanskih komplikacij.

Škoda, da se vodstvo blagovne znamke ne trudi, da bi ime imelo večjo veljavo, saj glede na prikazano ni videti povezave, čemu bi nekdo več odštel za kovinskega Aquanauta s tremi kazalci, kot pa za zlatega Bregueta z giljočami, zapletom, unikatno številko in kakšnim diamantom.

Model Classique Tourbillon 3358 se predstavlja v dveh variacijah, ki sta v ohišjih velikosti 35 mm x 9,43 mm. Luneta in ušesta so okrašenimi z diamanti, prav tako krona v obliki vrtnice, medtem ko ročno navijalni mehanizem, kaliber 187 D, ima jekleno ravnotežno vzmet in ponuja rezervo moči 50 ur.

Referenca z modro številčnico je narejena iz belega zlata. Fokus modela je ozvezdje z diamantnimi zvezdami in seveda tourbillon ob 6. uri, nad katerim se razprostira zvezda repatica, narejena iz 45 diamantov. Z druge strani je referenca iz rožnatega zlata, katere številčnica se ponaša s kar 281 diamanti. Kaj pa cene? Breguet bo za varianto iz belega zlata vašo denarnico olajšal za 154.700 evrov oziroma 165.800 evrov, če se odločite za edicijo iz rožnatega zlata.

Rocco
foto: Breguet

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button