UreZanimivosti

Božična darila za vašo boljšo polovico!

Z izbiro lepe zapestne ure boste zagotovo osrečili svoje najdražje!

Brskanje in iskanje nasvetov o božično novoletnih darilih za leto 2022 je v polnem zamahu. Mesec december je vsako let poln nakupovalnih aktivnosti, zato smo urarski navdušenci z uredništva caranduser.com za vas pripravili simpatičen nabor ročnih ur za ženska zapestja.

Z uro nikoli ne zgrešite. Če bo ta zavita čakala pod božičnim drevescem, bo darilo še toliko bolj čarobno. V butiku Slowatch (Čopova ulica v Ljubljani) smo iz široke ponudbe damskih ur, izbrali nekaj izstopajočih znamk in njihovih modelov v želji, da predstavimo raznovrsten portfelj časomerov, ki cenovno segajo od dobrih 90 evrov pa tja do 700 evrov.

V nadaljevanju so predstavljene ročne ure znamk Cluse, Fossil, Guess, Michael Kors, Swarovski ter Balmain. Vse predstavljene modele damskih ur si lahko ogledate in kupite v butikih Slowatch po Sloveniji oziroma v spletni trgovini s klikom na to povezavo.

Cluse

Modna znamka iz Amsterdama se je krepko zasidrala na zapestja številnih deklet širom Evrope in sveta. Enostavne zapestne ure s kančkom elegance so kot nalašč za številne priložnosti, v katerih se dekleta znajdejo tekom dneva. V nadaljevanju predstavljamo tri vstopne modele v svet Cluse, s klasikama z ‘milansko’ zapestnico v dveh dimenzijah ter aktualno zelenim časomerom.

Cena: 89 €

Cena: 89 €

Cena: 89 €

Fossil

Elegantne in modne ženske ročne ure znamke Fossil so nekakšen klasičen kos nakita, primeren tako za vsak dan, kot za bolj svečane priložnosti. Pod drobnogled smo vzeli eleganten model v srebrni oziroma zlati z zapestnico in ohišjem iz nerjavečega jekla. Uri dodatno popestrijo kristali. Za bolj aktivne ženske in tiste z večjim premerom zapestja, pa je kot nalašč spodnji kronograf v odtenku roza zlata.

Cena posamezne ure (zlata/srebrna): 109 €

Cena: 169 €

Guess

Guess je ameriška blagovna znamka, pretežno znana po prodaji oblačil. Guess poleg oblačil za moške in ženske trži tudi druge modne dodatke, kot so ure, nakit, parfumi, torbe in čevlji. Za uravnovešen ‘outfit’ predstavljamo ožji nabor Guessovih zapestnih ur. Vsaka je po svoje zanimiva, in ustreza počutju ali okolju. Majhna elegantna ura v rožnato zlati s simbolom trikotnika marsikoga spomni na nedavno serijo. Da je ta ura bolj nakit nakazuje manko indikatorjev ur na številčnici.

Slednje prav tako ne najdemo na naslednji kandidatki. Številčnica je zapolnjena s kristalčki. Celota deluje sveže, predvsem pa pompozno. Ljubitelji klasike se bodo navdušili nad jeklenim kronografom, kjer kristalni indikatorji zapolnjujejo bogato številčnico.

Cena: 129 €

Cena: 139 €

Cena: 189 €

Michael Kors

Nikakor ne smemo mimo prefinjenih ur znanega oblikovalca Michaela Korsa. Če si lastite katerega od njegovih modnih dodatkov, potem bo kakšna izmed naslednjih ur zagotovo prava izbira. V ponudbi najdemo raznovrstne ure – z usnjenimi paščki ter kovinskimi zapestnicami, harmonično obarvane in v različnih dimenzijah. Najbolj priljubljeni so modeli s kristalčki na ohišju, definitivno pa izstopa modrikast kronograf v nadaljevanju.

Cena: 169 €

Cena: 199 €

Cena: 299 €

Cena: 299 €

Cena: 299 €

Cena: 299 €

Swarovski

Damske ure Swarovski so elegantne in večstranske. V butikih Slowatch lahko izbirate med številnimi različicami, med katerimi izstopajo ure s kovinskimi paščki, ter najbolje prodajanimi črnimi in rdečimi številčnicami z navdihom v nakitu – vse so oplemenitene s sijajnimi kristali, ki prestanejo preskus časa.

Cena: 295 €

Cena: 329 €

Balmain

Družba slavnega francoskega kouturiera Pierreja Balmaina se je v svetu urarstva znašla šele leta 1987, kasneje pa je prešla pod okrilje grupacije Swatch. Zapestne ure izstopajo s svojimi detajli ter uporabljenimi kakovostnimi materiali. V nadaljevanju predstavljamo tri modele – prikaz lununih men, kombinacija srebrnega in zlatega odtenka, masiven kronograf.

Cena: 395 €

Cena: 395 €

Cena: 695 €

Vse predstavljene modele damskih zapestnih ur si lahko ogledate in kupite v butikih Slowatch po Sloveniji oziroma v spletni trgovini s klikom na to povezavo.

 

Rocco
foto: caranduser.com

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button