NoviceUre

Berluti prispeval usnje za novo kreacijo Hublota

Posebna izdaja Big Banga za obeležitev 5. leta sodelovanja.

Hublot je v svetu urarstva znan kot eksperimentalec, zato ne preseneča, da v zbirki poleg aluminija, titana, karbona ter različnih zlitin zlata, najdemo tudi beton. No, zdaj pa so Big Banga odeli v zajeten kos usnja.

Slednje je priskrbel znani pariški predelovalec Berluti, ki partnerstvo s švicarskim urarjem kuje že 5 let. V ta namen sta podjetju zasnovali posebno izdajo Big Banga s premerom titanovega ohišja 44 mm. Številčno omejena izdaja na 100 primerkov, se ponaša z izdatno uporabo usnja. Tega tako najdemo na številčnici, kjer so vanj odtisnjene arabske številke ter indikatorji ur, kakor tudi slogan ”Swiss Made”.

Prav tako se je Hublot potrudil pri konstrukciji lunete, saj je ta zdaj sestavljena iz dveh delov. Spodnji sloj sestoji iz usnja, medtem ko ga obdaja titanov oklep z vijaki. Sredica številčnice je skeletne zasnove, skozi katero je možno občudovati del hišnega mehanizma Unico 2, ki razpolaga s 3-dnevno zalogo energije.

Podjetje Berluti je za časomer zagotovilo tudi dva usnjena paščka z zaponko, ki ju je mogoče hitro zamenjati s pomočjo Hublotovega sistema ”One Click”. Kupec omejene izdaje Hublot Big Bang Unico Berluti Aluminio bo prejel uro v posebni škatli, v kateri se nahaja še potovalna usnjena šatulja ter pripomoček za obuvanje čevljev v obliki obeska za ključe.

Cena posameznega primerka znaša 23.900 evrov, za več informacij o nakupu posebne izdaje ali katerega koli drugega modela znamke Hublot, se lahko obrnete na pooblaščenega zastopnika v Sloveniji, podjetje Slowatch.

Rocco
foto: Hublot

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button