UreZanimivosti

Barry Keoghan novi obraz Omege

Z ambasadorjem lansirani dvobarvna Speedmasterja Moonwatch.

Omega obožuje vpliv slavnih, zato je za priložnost lansiranja modela Speedmaster Moonwatch Bi-Colour rekruritrala Barryja Keoghana, ki je odslej tudi uradni ambasador švicarske blagovne znamke.

Medtem, ko Keoghan prežema s tisto neklasično srčno energijo, s katero je Hollywood trenutno obseden, je naš poudarek na paru dvobarvnih Omeg. Prva, ki jo nosi na fotografiji, je ref. št. 310.20.42.50.02.001. Gre za jekleno in zlato izdajo s srebrno številčnico, črno luneto, jeklenim ohišjem in zlatimi poudarki na podštevilčnicah, luneti, gumbih kronografa, kroni ter zapestnici.

Druga izdaja je ref. št. 310.20.42.50.99.001, ki je izdelana iz jekla in zlata Sedna (rožnato zlato s hišnim imenom). Deli ohišja in zapestnice so enako kontrastni kot pri različici z rumenim zlatom, le da je tukaj poleg barve zlata, drugačna še številčnica. Osrednja številčnica je zlate barve, medtem ko so pomožne številčnice črne, zaradi česar je na splošno veliko temnejši ton.

Pod zlatimi in jeklenimi površinami imata obe uri isti mehanizem, Omega 3861. Je sodobna stalnica ure Speedmaster Moonwatch in ima ročno navijanje s 50-urno rezervo energije navitja. Ne manjka koaksialni izhod ter certifikat kronometra METAS.

Predstavitveno zgodbo dopolnjujemo s tem, da sta obe različici Omega Speedmaster Moonwatch Bi-Colour ocenjeni na dobrih 20 evropskih tisočakov. Tako kot je dvobarvna barva na pol poti med jeklom in zlatom, je tudi ta cena približno na pol poti med Omegino celotno jekleno in zlato ponudbo. Na preizkus in več informacij o modelu Moonwatch pa vabljeni v Omegin butik na Prešernovem trgu v Ljubljani.

Rocco
foto: Omega

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button