NoviceUre

Avtomatski mehanizem v najmanjšem modelu Tissot PRX

Bilo je le še vprašanje časa.

Tissot zagotovo ve, kako nas držati na trnih, še posebej ko gre za linijo PRX. Najnovejši dodatek portfelja so 35 mm izdaje, ki se odslej bahajo z avtomatskih mehanizmom.

Po neposrednem navdihu ure iz obdobja sedemdesetih let prejšnjega stoletja, na kateri pravzaprav temelji celotna linija PRX, je Tissot vstavil avtomatski mehanizem Powermatic 80 (osnova ETA 2824-2) v to industrijsko obliko ohišja s premerom 35 mm. V bistvu sveža izdaja vsebuje vse elemente, ki prepričujejo množice kupcev večje verzije s premerom 40 mm, medtem ko manjša različica stavi tako na moške kot ženske oziroma večja ter manjša zapestja.

In kako bo mogoče avtomatike ločiti od kvarčnih? Enostavno, saj je številčnica ohranila markanten ‘vafelj’ dizajn, ki je rezerviran samo za mehansko izvedbo. Na voljo bodo številčnice v modri, črni, zeleni ter biserno beli barvi. Ostale specifikacije ročne ure ostajajo enake večjih modelom, kar pomeni integrirano zapestnico z odličnim sistemom zapenjanja, avtomatski mehanizem z 80-urno zalogo energije navitja, transparentno hrbtno stran ohišja ter vodotesnost do 100 m.

Novi modeli Tissot PRX Powermatic 80 35 mm bo kmalu na voljo v butikih Slowatch po Sloveniji, z vstopno ceno 745 evrov za modro, črno ter zeleno različico in 795 evrov za biserno belo izvedbo.

Rocco
foto: Tissot

Povezani članki

En komentar

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Preberite še
Close
Back to top button