UreZanimivosti

Amanda Seyfried občuduje notranjo eleganco Jaeger-LeCoultra

Igralka z auro, ki izžareva zaupanje. Pristen govor in lepota, ki presega čas.

Po uspešnem nastopu v filmu Mank, za katerega je bila nominirana za najboljšo stransko vlogo na Zlatih globusih in Oskarjih, je bila Amanda Seyfried spet v središču pozornosti ob fotografiranju z znamko Jaeger-LeCoultre. Praznovanje ženstvenosti, fotografije prav tako obeležujejo 90. letnico prve izdaje časomera Reverso.

Pri fotografiranju je Jaeger-LeCoultru na pomoč priskočila fotografija ter umetnica Alique, rojena na nizozemskem, ki deluje v New Yorku in slovi po portretih žensk z izrazito ženskega vidika.

Na fotografijah Amanda nosi model Reverso One Duetto Moon iz rožnatega zlata, katerega dopolnjuje zapestnica iz roza zlata oziroma različica z bordo rdečim usnjenim paščkom. Zasnova časomera se popolnoma ujema z Amandinim pogledom na sodobno ženstvenost.

“Če bi morala jedrnato opisati Reversa, bi rekla: Brezčasen, inovativen, neokrnjen”, pravi Amanda Seyfried. Dodaja, da so ji všeč ure, ki se oblikovno dobro ujamejo tako s srajco kot obleko.

“Reverso se poistoveti z mojim zunanjim izgledom, vedno zadane v polno. Težko je verjeti, koliko podrobnosti je mogoče stisniti v tako majhno ohišje, ki ima ob tem še dva obraza.” Elegantna zapestna ura interpretira njeno sposobnost igranja številnih vlog, iznajdljivost in zapleteno osebnost, prepleteno s talentom.

Rocco
foto: JLC

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button