NoviceUre

Alpiner Quartz Chronograph Limited Edition Freeride World Tour 2022

Alpina že 5. leto zapored obeležuje partnerstvo s smučarsko turnejo Freeride World Tour s limitiranim časomerom..

Alpina in Freeride World Tour že štiri leta delita skupne vrednote gora, športa, odličnosti, zmogljivosti in natančnosti. Tudi letos so v Alpini ponosni, da so lahko priča vzponu športnikov, da dosežejo svoj vrhunec in blestijo.

V čast 5. obletnici ter sezoni 2022 Alpina izdaja ekskluzivno omejeno serijo modela Alpiner Quartz Chronograph Freeride World Tour 2022, ki šteje zgolj 100 primerkov.

Potomec slavnega Alpiner4, ki ga je Alpina ustvarila leta 1938 in prvič združuje 4 ključne lastnosti športne ure – antimagnetnost, odpornost na udarce, vodotesnost in izdelavo iz nerjavečega jekla. Alpiner Quartz Chronograph Freeride World Tour 2022 s ponosom izkazuje spoštovanje legendarnemu časomeru z reproduciranjem teh temeljnih načel.

Športni zaplet par excellence se na črni številčnici razlikuje s tremi števci, okrepljenimi s srebrnim krogom, v središču katerega se obračajo kazalci, prevlečeni s luminiscenčnim materialom. Ob 12. uri namesto znamenitega rdečega trikotnika Alpina, ponosno sedi logotip Freeride World Tour, ki predstavlja izrazite alpske vrhove.

Na jekleno ohišje premera 42-milimetra je nameščena na tri-členska zapestnica kombinirana s satenastimi in poliranimi členi. Na hrbtni strani ohišja lahko ljubitelji freeridea občudujejo legendarno gravuro Bec des Rosses, poleg logotipa Freeride World Tour ter odtis oštevilčenega proizvodnega kosa X/100. Alpiner Quartz Chronograph Limited Edition Freeride World Tour 2022 je lahko vaš za 995 evrov.

Rocco
foto: Alpina

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button