UreZanimivosti

28. podelitev nagrad igralskega ceha

Številni igralci na rdeči preprogi opaženi z Omego na zapestju.

V Hollywoodu se je odvila 28. podelitev nagrad igralskega ceha (Screen Actors Guild Awards), ki nagrajuje najboljše igralske dosežke na televizijskem in filmskem področju.

Najboljša igralska zasedba je nastopila v filmu CODA, Will Smith je prejel nagrado za najboljšo moško vlogo, medtem ko je pompozna televizijska serija Igra lignja (Squid Game) zmagala v kar treh kategorijah. A kot je v navadi, so oči oboževalcev tudi ta dan bile uprte v spodrsljaje, oblačila in seveda zapestja. Precejšno pozornost in dominacijo je na rdeči preprogi zavzela Omega.

Nicole Kidman

Ameriško-avstralska igralka in ambasadorka Omege, ki je med drugim igrala v filmu “Being the Ricardos”, je za večerni dogodek izbrala Omego Mini Trésor.

Jamie Dornan

Na rdeči preprogi in na slovesnosti je Jamie, ki igra v filmu “Belfast”, nosil uro Omega Globemaster. Ta klasično navdihnjena ura je izdelana iz nerjavečega jekla s trdno luneto, odporno proti praskam, in modro številčnico “Pie Pan”, brušeno v stilu sončnih žarkov. Dizajn dopolnjujeta zapestnica iz nerjavečega jekla ter Omegin koaksialni mehanizem kalibra 8900.

Andrew Garfield

Britanski američan, ki igra v filmu “Tick Tick…Boom!”, avtorja Lin-Manuela Mirande, je nosil Omego De Ville Prestige. Ta brezčasna ura s premerom ohišja 39,5 mm ima impresivno dvopodročno srebrno številčnico z rimskimi številkami. Ohišje iz nerjavečega jekla je predstavljeno na črnem usnjenem paščku in v notranjosti vsebuje co-aksialni kaliber 2500.

Troy Kotsur

Ameriški igralec, ki je zmagal v kategoriji moškega igralca v stranski vlogi za filem “CODA”, je nosil Omego Trésor. Ta model ima 40 mm ohišje izdelano iz 18K Sedna™ zlata in je predstavljeno na črnem usnjenem paščku. Kupolasta siva emajlirana številčnica je izdelana s tehniko Grand Feu in vključuje emajlirane odtise, kot tudi kazalce in indikatorje ur iz 18K Sedna™ zlata. Omego De Ville Trésor poganja koaksialni mehanizem kalibra 8929.

Leslie Odom jr.

Ameriški igralec je na dogodku nosil uro Speedmaster Moonwatch narejeno iz 18K Canopus Gold™.
Speedmaster Moonwatch, poznana kot prva ura nošena na Luni, je ena bolj ikoničnih ur in predstavlja Omegin pionirski duh ter zgodovino raziskovanja vesolja. Posebnost 42 mm ohišja izdelanega iz 18K Canopus Gold™ je ta, da je slednje hišna ekskluzivna zlitina belega zlata. Časomer vključuje brušeno srebrno stopničasto številčnico in znamenito “Dot over 90” na luneti iz eloksiranega aluminija. Za najnaprednejši standard natančnosti uro poganja mehanizem Omega Co-Axial Master Chronometer Calibre 3861.

Rocco
foto: Omega

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button