UreZanimivosti

007 x Chopard

Chopard kot partner filma o tajnem agentu 007 - No Time To Die.

Chopard z veseljem napoveduje svoje sodelovanje z EON Productions o ustvarjanju edinstvene zbirke nakita z imenom Happy Hearts – Golden Hearts.

Srce je simbol modne hiše in sinonim za pogum. Skozi to novo linijo nakita, ki jo navdihuje ikonični Chopard Happy Hearts Collection, podpredsednica in umetniška direktorica Caroline Scheufele deli svojo vizijo o James Bond Woman: odločni in pogumni ženski.

Posledično se je Caroline odločila, da je kolekcija Happy Hearts na novo interpretirana tako, da so srca napolnjena z etičnim rožnatim zlatom, saj je zlato (”gold”) ”lajtmotiv”, vgrajen v DNK Jamesa Bonda –  Goldfinger (1964), The Man With the Golden Gun (1974) in Golden Eye (1995).

Kolekcija Happy Hearts – Golden Hearts vključuje zapestnico, uhane, obesek in ogrlico iz sautoirja, izmenično igrivo med velikim zlatim srcem in manjšim srcem, ki vsebuje slavni plesni diamant, še en podpis podjetja in simbol svobode ter želje po pustolovščini. Druga različica ponuja enak dizajn z velikim srcem obdan z diamanti. Kot pri vsakem Chopard nakitu in urnih kreacijah od leta 2018, je uporabljeno zlato etično, zaradi česar so ti talismani tako lepi znotraj kot zunaj, medtem ko so še bolj dragoceni: etični, lahkotni, voljni in enostavni za nošnjo.

Rocco
foto: Chopard

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Preberite še
Close
Back to top button