MiniatureTesti

Tamiya McLaren Senna

Izredno detajlirana maketa v razmerju 1:24

Tokrat predstavljamo izredno kakovostno maketo proizvajalca Tamiya v velikostnem razmerju 1:24. Maketa kot takšna, ponuja ogromno detajlov in je zaradi načina izdelave primerna tako za izkušene maketarje kot tudi za začetnike. Maketo smo dopolnili z uporabo “detail-up” seta proizvajalca ScaleLab24, ki ponuja odlično nadgradnjo še tako majhnih podrobnosti na maketi, predvsem izstopajo izvrstni zavorni diski.

Edini pripombi pri tej maketi sta, da Tamiya tokrat v komplet ni vključila maskirnih nalepk za stekla, saj naj bi način gradnje makete ponujal dovolj realistično upodobitev črnih robov na steklih brez barvanja le teh. V resnici na žalost ni tako, in je kljub vsemu za bolj realističen izgled potrebno robove stekel barvati, druga pripomba pa je ta, da se na sami maketi ne odpirajo vrata. Zavoljo te podrobnosti, so zategadelj izvrstni detajli notranjosti in motorja na žalost očem skriti.

Matej Grofelnik
foto: Matej Grofelnik

Povezani članki

4 komentarjev

    1. Za začetnike ponuja podjetje Revell nekaj maket katere je možno izdelati brez lepljenja in barvanja, ta serija se imenuje easy-click na voljo so v vseh večjih supermarketih za cca. 30€. V kolikor bi želeli sami barvati in lepiti makete, ponujajo makete in pripomočki podjetja Revell prav tako kite ki so primerni za začetnike.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button