NoviceTehnika

Zvočnik Hisense Party Rocker

Zvočnik Hisense Party Rocker bo z naprednimi funkcijami pričaral odličen zvok in izjemno glasbeno doživetje na vsaki zabavi. Priljubljene skladbe in živahni ritmi se bodo slišali še bolje pri izhodni moči 300 W, ki zagotavlja ustrezno glasnost in močne base. Uporaba zvočnika je preprosta, saj ga lahko brezžično povežete s pametnim telefonom, tablico ali računalnikom. Štiri baterije po 2500 Ah obljubljajo 15 ur neprekinjene zabave, zato se nikoli več ne bo zgodilo, da bi na vrhuncu zabave zmanjkalo baterij.

Pri predvajanju glasbe z zvočnika Hisense Party Rocker lahko izbirate med petimi svetlobnimi učinki, ki bodo navdušili goste in večeru dodali novo dimenzijo. Tisti z ustvarjalno žilico in ljubiteljski DJ-ji pa lahko preizkusite pet DJ učinkov in tako vrtno omizje spremenite v diskoteko. Ljubitelji petja se bodo razveselili načina Karaoke, ki omogoča, da sami ali v duetu zapojete svoje najljubše pesmi in zasijete med prijatelji. Dobra doza smeha zagotovljena!

Poleg že omenjenih funkcij, zvočnik Hisense Party Rocker ponuja tudi uporabno funkcijo brezžičnega polnjenja. Tako lahko svoj telefon kadar koli napolnite na zvočniku, ki deluje kot polnilna postaja. Skrb, da bi vam sredi karaok zmanjkalo baterije za lovljenje zabavnih fotografskih utrinkov, je torej odveč. Velja še omeniti, da ima zgornja plošča zvočnika vodoodpornost stopnje IPX4.

Rudi Leskovec
foto: Hisense

Povezani članki

En komentar

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button