TehnikaTesti

Zens Dual+Watch Aluminium Wireless Charger

Zens Dual+Watch Aluminium Wireless Charger je elegantna in inovativna naprava, zasnovana za posameznike, ki imajo več naprav za brezžično polnjenje.

ʺPolnilna postajaʺ je izdelana iz enega kosa visokokakovostnega aluminija, z debelino le 8 mm, zaradi česar je idealen brezžični polnilnik za domačo ali pisarniško uporabo. Nedrseča površina zagotavlja popolno namestitev naprav in preprečuje morebitne nesreče ali poškodbe zaradi zdrsa naprave.

Ena izmed izstopajočih lastnosti tega brezžičnega polnilnika je njegova zmožnost hitrega polnjenja dveh naprav in ure Apple Watch hkrati. Polnilnik podpira Apple in Samsung Fast Charge in ima 20 W izhodne moči, kar omogoča učinkovito polnjenje več naprav hkrati. To je še posebej uporabno za posameznike, ki vsakodnevno potrebujejo hitro polnjenje.

Polnilnik deluje z vsemi urami Apple, polni pa lahko tudi uro Apple Watch z zaprtim kovinskim paščkom na polnilniku za uro, ki ima certifikat MFi. To je velika prednost za posameznike, ki imajo Apple Watch in so se trudili najti brezžični polnilnik, ki bi lahko podpiral polnjenje, kljub kovinskemu paščku.

Dizajn polnilne postaje je moderen, čist in minimalističen in se popolnoma prilega vsakemu domu ali pisarni. Naprava se enostavno namesti, napajalnik pa je tudi priložen. Certifikata MFi in Qi zagotavljata dodatno raven varnosti in zagotovilo, da gre za polnilec visoke kakovosti.

Brezžični polnilnik Zens Dual+Watch Aluminium je fascinantna naprava, ki je popolna za posameznike, ki imajo več naprav za brezžično polnjenje. Zaradi njegove elegantne in inovativne zasnove, skupaj z zmožnostmi hitrega polnjenja, bo našel svoje mesto v vsakem domu ali pisarni. Polnilec je enostaven za uporabo in ima vse potrebne certifikate, kar je zagotovilo za visokokakovosten izdelek, kar obljublja dolgotrajno delovanje. Če iščete zanesljiv in učinkovit brezžični polnilnik za skorajda vse vaše naprave, je brezžični polnilnik Zens Dual+Watch Aluminium vsekakor vreden razmisleka.

Anže Berlič
foto: caranduser.com

Povezani članki

En komentar

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Preberite še
Close
Back to top button