NoviceTehnika

Za miren spanec in spočite oči: s serijo HONOR Magic5 za manj utrujene oči ob svetovnem dnevu spanja

Jutri je 18. marec, svetovni dan spanja. Ob tem dnevu bi morali razmisliti o ključni vlogi tehnologije v našem vsakdanjem življenju in njenem vplivu na naš spanec.

Pametni telefoni so postali nepogrešljivi, naj gre za komuniciranje ali zabavo, saj ponujajo rešitve na enem mestu za vse naše digitalne potrebe. Med temi napravami je tudi serija Honor Magic5, ki jo sestavljata Magic5Lite in Magic5Pro. Izstopata po izjemni tehnologiji vrhunskega zaslona in prednostih, ki jih ta prinaša, vključno z zmanjševanjem utrujenih oči, kar so v podjetju Honor potrdili tudi s certifikatom za nizko emisijo modre svetlobe TÜV Rheinland Low Blue Light.

Tako Honor Magic5 Pro kot tudi Honor Magic5 Lite se ponašata z ukrivljenim zaslonom OLED, ki zagotavlja osupljive slike s širokim barvnim razponom, visoko ločljivostjo in napredno tehnologijo zatemnitve. Napravi nudita poglobljeno izkušnjo gledanja, ne glede na to, ali uporabniki brskajo, igrajo igre ali berejo, saj so z vrhunskim zaslonom poskrbeli, da njihovi uporabniki manj obremenjujejo oči. Niso pa niti pozabili na inovativno funkcijo za udobje oči, ki vključujejo cirkadiani nočni zaslon za boljšo kakovost spanja.

6,67-palčni ukrivljeni zaslon OLED telefona Honor Magic5 Lite, v kombinaciji z izjemno tankimi robovi, ki omogočajo izjemno 93-odstotno razmerje med zaslonom in ohišjem, lahko prikaže do 1,07 milijarde barvnih odtenkov. Zaslon ima tudi podporo za obseg barv DCI-P3 (Wide Color Gamut). Honor Magic5 Lite je s certifikatom TÜV Rheinland za nizke emisije modre svetlobe prijazen do oči ter ima vodilno tehnologijo zatemnitve 1920 Hz PWM Dimming, ki zmanjšuje utripanje zaslona in še dodatno zmanjšuje utrujenost oči zaradi dolgotrajne uporabe.

Opremljen je tudi z edinstvenim načinom e-knjiga (E-book), ki ima to lastnost, da zaslon spremeni v črno belega, in tako prepreči dodatno utrujenost oči pri daljšem branju in temnim načinom (Dark Mode), ki zagotavlja udobno izkušnjo branja, gledanja video posnetkov ali fotografij tudi po daljšem času uporabe ali v slabo osvetljenih okoljih. Honor Magic5 Lite je naprava, ki ne zagotavlja samo poglobljene izkušnje gledanja, temveč daje prednost tudi dobremu počutju uporabnikov.

Honor Magic5 Pro predstavlja edinstven štirikrat ukrivljeni plavajoči 6,81-palčni zaslon tipa LTPO, ki zagotavlja vrhunsko izkušnjo gledanja. Druge inovativne funkcije za udobje oči vključujejo cirkadiani nočni zaslon za boljšo kakovost spanja in prvi zaslon LTPO v industriji s tehnologijo zatemnitve 2160Hz Pulse Width Modulation (PWM) za zmanjšanje utripanja zaslona, ​​kot nalašč za vse, ki preživijo dolge ure pred svojim pametnim telefonom.

Ko praznujemo svetovni dan spanja, je pomembno, da poznamo inovacije v tehnologiji zaslona, ​​ki prispevajo k boljšemu spancu in splošnemu dobremu počutju. Serija Honor Magic5 predstavlja napredek v reševanju resničnih potreb kupcev, hkrati pa daje prednost zdravju uporabnikov. Magic5Lite in Magic5Pro sta z zmanjšanjem emisij modre svetlobe in funkcijami, ki zmanjšajo utrujenost oči, popolna spremljevalca za tiste, ki cenijo izjemno izkušnjo gledanja in dober spanec.

Rudi Leskovec
foto: Honor

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button