NoviceTehnika

Z najnovejšim Hisense televizorjem do popolnega doživetja svetovnega prvenstva v nogometu v Katarju

Nogometni navdušenci širom sveta že nestrpno pričakujemo začetek največjega nogometnega tekmovanja – svetovnega prvenstva FIFA World Cup Qatar 2022. Najbolj gledano nogometno prvenstvo, ki povezuje ljudi iz vsega sveta, bo nogometne navdušence daleč od prizorišča v Katarju, združilo pred malimi zasloni. Za vrhunsko izkušnjo spremljanja teh športnih spektaklov bo poskrbel Hisense, tehnološko podjetje, ki je močno vpeto v nogomet, hkrati pa je ponosni uradni sponzor svetovnega prvenstva v nogometu.

Hisense je eno vodilnih podjetij za potrošniško elektroniko in gospodinjske aparate na svetu, ki podpira številne odmevne športne zgodbe ter z zagotavljanjem vrhunske izkušnje gledanja različnih tekem, vsakodnevno razveseljuje milijone navijačev po celem svetu. Že od nekdaj si prizadevajo za ustvarjanje napredne tehnologije, da se lahko uporabniki zlahka povežejo s svetom preko njhove lastno razvite tehnologije. Leta 2021 so kot globalni sponzor evropskega prvenstva v nogometu dosegli izjemne tržne rezultate na Stari celini. Serija televizorjev ULED je potrošnikom omogočila izjemno izkušnjo gledanja, posledično se je obseg prodaje v Evropi povečal za več kot 45 odstotkov.

V letu 2022 si Hisense še naprej prizadeva za poglobitev tehnologije zaslonov in oblikovanje najbolj kakovostnih televizorjev, hkrati kot uradni sponzor svetovnega prvenstva v nogometu predstavljajo nov televizor ULED U7H (55U7HQ in 65U7HQ), s katerim bodo uporabnikom zagotovili nepopisne televizijske trenutke, še posebej ob doživljanju športnih prenosov.

Po podatkih družbe Mordor Intelligence naj bi trg z velikimi zasloni v obdobju od leta 2021 do 2026 zabeležil 6,6-odstotno stopnjo rasti, saj potrošniki izražajo vse večje povpraševanje po televizorjih večjih dimenzij. Od začetka prodaje televizorjev ULED se je Hisense zavihtel med sam vrh proizvajalcev veliko-zaslonskih televizorjev, saj izpolnjujejo želje potrošnikov in ustvarjajo izkušnjo kot na stadionu ali v gledališču.

Bližajoče se svetovno prvenstvo v nogometu občutno poveča povpraševanje po tovrstnih televizorjih, da bi čim bolj uživali ob spremljanju najljubšega športa. Hisense ULED TV U7H je idealna izbira, zasnovana za popolno video izkušnjo, ki z zasloni velikosti od 55 do 65 palcev uporabnikom nudijo poglobljeno gledanje posnetkov.

Športne navdušence bo pri televizorju Hisense U7H zagotovo najbolj presenetil športni način, ki pričara skoraj stadionsko doživljanje zvoka in slike. Televizor prepozna športni signal in samodejno preklopi na športno nastavitev, ki izboljša svetlost, kontrast, barvo in ostrino, da ustvari resnično živo, kristalno čisto športno sceno. Z vgrajeno frekvenco osveževanja 120 Hz se zmanjšajo tudi vhodni zamik in tresljaji na zaslonu, tako da se ob gledanju počutiš kot v središču dogajanja. Poleg tega se pohvali še s tehnologijo Quantum Dot, visoko dinamičnim okoljem HDR 10+ Adaptive, Full Array Local Dimming sistemom za osvetlitev ozadja, IDAA U6 SMART OS operacijskim sistemom, Dolby Vision-Atoms sistemom ohranjanja podrobnosti svetlosti prizorov in igričarsko pripravljenim načinom Game Mode Pro.

V desetletjih tehnoloških poskusov so se standardi družbe Hisense za televizorje ULED občutno povečali. Televizor ULED TV U7H je kot pionirski izdelek na tem področju idealna izbira za tiste, ki stremijo po vrhunski domači izkušnji spremljanja najljubših vsebin, predvsem športa. Če se ne moremo udeležiti tekmovanj v oddaljenem Katarju, si lahko s Hisense U7H televizorjem stadionsko izkušnjo pričaramo kar v domači dnevni sobi. Uradni televizor svetovnega prvenstva lahko najdete na prodajnih mestih po vsej Sloveniji in na spletu.

Žiga Kolman
foto: Hisense

Povezani članki

2 komentarjev

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button