NoviceTehnika

Xiaomi širi svojo mrežo trgovin: Tokrat so na vrsti Primorci

Xiaomi Store se je predstavil v Kopru.

Trgovina Xiaomi Store je po Mariboru in Ljubljani našla svoj prostor tudi v 1. nadstropju nakupovalnega središča Planet Koper v Kopru.

Slavnostno odprtje tretje trgovine so pospremili oboževalci Xiaomija, med katerimi je bilo nekaj znanih osebnosti, raper Challe Salle, tekmovalka resničnostnega šova Sanjski moški Kaja Časar, radijski napovedovalec Iztok Gustinčič in tekmovalka šova Exatlon Slovenija Eva Peternelj.

Če ste se že veselili pametnih telefonov in drugih izdelkov podjetja Xiaomi, potem boste veseli tudi nove trgovine Xiaomi Store na Primorskem. Odprtje že tretje trgovine v Sloveniji širi in krepi maloprodajno mrežo Xiaomija na slovenskem trgu.

»Verjamemo, da ima vsak pravico do boljše kakovosti življenja z uporabo inovativne tehnologije. Z velikim veseljem in ponosom odpiramo svojo tretjo uradno trgovino v Sloveniji, ki s kakovostnimi in inovativnimi pametnimi telefoni ter drugimi izdelki še naprej navdušuje oboževalce Xiaomija. Ti bodo tako lahko svoje dnevne rutine opravljali bolj udobno ter na inteligenten in povezan način. Hvala za našim uporabnikom za veliko podporo,” je povedal Andrzej Gladki, namestnik generalnega direktorja regije CEE in nordijskih držav.

Boštjan Horvat
foto: Xiaomi, caranduser.com

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Preberite še
Close
Back to top button