NoviceTehnika

Uporabniki A1 bodo letos poleti imeli (vsaj) eno skrb manj

Poletje za naročnike A1 Slovenija prinaša brezskrbnost pri potovanjih v tujino.

Osnovnemu turističnemu zavarovanju, ki ga je A1 Slovenija kot prvi mobilni operater pri nas že brezplačno omogočil vsem zasebnim mobilnim uporabnikom, so dodali Pametno turistično zavarovanje. Nadgradnja z ugodnimi premijami za posameznike in družine zagotavlja višje zavarovalne vsote in dodatna kritja, ki veljajo za ves svet. Pametno turistično zavarovanje pa uporabniki plačujejo le za dneve, preživete v tujini.

S Pametnim turističnim zavarovanjem, ki ga uporabniki s preprosto registracijo aktivirajo kjerkoli se nahajajo, bodo zdaj priprave na odhod enostavnejše, potovanja pa mirnejša. Novo turistično zavarovanje bo uporabnike spremljalo po vsem svetu, zanj pa bodo plačali le dejansko porabo, saj se zavarovanje samodejno aktivira ob izstopu iz Slovenije in izklopi ob povratku v domače omrežje.

Nova zavarovalna ponudba vključuje kritje zdravstvenih storitev v tujini, vključno z iskanjem, reševanjem in prevozom, prevoz in nastanitev spremljevalne osebe in nesrečo v tujini. Poleg tega pa nudi tudi 24/7 nujno pomoč pri zdravstvenih težavah in kritje dodatnih stroškov nastanitev v primeru odpovedi leta. Ob tem vključuje še vsa kritja brezplačnega zavarovanja, že vključenega v mobilne pakete A1 Slovenija, kot so kraja ali izguba prtljage in osebnih dokumentov, storitve ob izgubi ali kraji telefona in škodo za primere osebne odgovornosti v višini do 50.000 evrov.

Nadgradnja v Pametno turistično zavarovanje prinaša visoka kritja po nizki ceni, A1 pa naročnikom prve tri dni po aktivaciji zavarovanje omogoča brezplačno. Uporabniki lahko izbirajo med individualnim zavarovanjem, za katerega bodo odšteli 1,79 evra na dan na osebo, in družinskim zavarovanjem, ki znaša 3,59 evrov na dan ter velja za dva odrasla in štiri otroke. Pametno turistično zavarovanje je primerno tudi kot letno zavarovanje, saj je uporaba po 45 plačljivih dneh brezplačna.

Zavarovanje zagotavlja LAMIE Insurtech Group, eden vodilnih evropskih ponudnikov vdelanih zavarovanj, ki nudi pomoč vsak dan v tednu. Ob nezgodi naročniki zavarovanje uveljavijo s preprostim klicem v asistenčni center zavarovalnice.

Rudi Leskovec
foto: NP

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button