NoviceTehnika

To so Samsungovi monitorji z letnico 2022

Samsung predstavlja nove modele igralnih monitorjev.

Novi monitorji v kategorijah Odyssey, pametni monitor in monitor s visoko ločljivostjo združujejo kakovost slike z intuitivnimi funkcijami uporabnosti. Vsestranska linija monitorjev ponuja kakovost slike in lastnosti, ki potrošnikom omogočajo večjo izbiro pri izbiri monitorja – natanko takšnega, ki ustreza njihovim potrebam.

Odyssey Neo G8
Je prvi monitor na svetu, ki ima 4K (3.840 x 2.160) 1000R ukrivljen zaslon s hitrostjo osveževanja 240 Hz in odzivnim časom 1 ms (GtG). Odyssey Neo G8 32” (ime modela: G85NB) bo odprl novo poglavje v igranju računalniških iger in ponudil izboljšane zmogljivosti tudi za najzahtevnejše igralce. Njegova zmogljivost se ujema s kakovostjo slike. Ta vključuje LED diode Quantum Mini, Quantum HDR 2000 z najvišjo svetlostjo 2000 nitov in statičnim kontrastnim razmerjem milijon proti ena.

Novi Odyssey Neo G8 je oblikovan podobno kot Odyssey Neo G9 in ponuja elegantno belo zunanjost, ki izstopa tudi, ko je izklopljen. Barve z osvetlitvijo CoreSync preskočijo z zaslona v resnično okolje uporabnika. Osnovna osvetlitev na zadnji strani monitorja samodejno zazna barve na zaslonu in jih projicira v resničnem življenju, da ustvari globlji občutek in celovitejšo izkušnjo.

Smart Monitor M8
Ta tanek monotor debeline le 11,4 mm, je približno tri četrtine tanjši od prejšnjega modela. 2022 Smart Monitor M8 32” (ime modela: M80B) zagotavlja prostorsko učinkovitost, še posebej za tiste, ki cenijo slog. Monitor je prefinjenega dizajna z ravnim hrbtom in izboljšano uporabnostjo. Briljantna plošča UHD zagotavlja 99-odstotni barvni razpon sRGB, hkrati pa podpira 1,07 milijarde barv pri svetlosti 400 nitov in prikazuje vsak video, dokument ali fotografijo z resnično natančnostjo.

Smart TV in aplikacije za produktivnost so vgrajene neposredno v monitor, kar omogoča zabavo in delo, hkrati pa služi kot nadzorno središče SmartThings, brez potrebe po osebnem računalniku. 2022 Smart Monitor M8 32” je odlična možnost za delo na daljavo. Na voljo je s premično magnetno kamero SlimFit Cam, ki omogoča čiste video klice. Njegova vgrajena aplikacija Video Call podpira najbolj priljubljene aplikacije za klicanje, vključno z Google Duo. S priključkom USB Type-C, ki omogoča 65 W priključke za polnjenje, Smart Monitor M8 zagotavlja poenostavljeno izkušnjo delovne postaje v enem, ki ne potrebuje dodatne priklopne postaje.

Monitor visoke ločljivosti S8
Monitor visoke ločljivosti Samsung S8 (ime modela: S80PB) je na voljo v 27-palčnih in 32-palčnih modelih, zagotavlja UHD zmogljivost na profesionalni ravni za ustvarjalce in oblikovalce, ki potrebujejo najvišjo raven natančnosti pri delu v pisarni ali doma. S8 zagotavlja do 98 % barvnega razpona DCI-P3 in zagotavlja izjemno široko paleto bogatih in niansiranih barv. Z Video Electronics Standards Association (VESA) zaslonom HDR 600 z visoko ločljivostjo zagotavlja poglobljeno izkušnjo gledanja in oživi vsebino.

Oba modela imata USB Type-C 90W polnjenje in vrata LAN, ki uporabnikom pomagajo ustvariti poenostavljeno delovno postajo, ki lahko polni prenosne računalnike in mobilne naprave brez dodatne priklopne postaje.

Rudi Leskovec
foto: Samsung

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button