NoviceTehnika

Tetris v vašem hladilniku

Samsung in Tetris predstavljata zabavno shranjevanje hrane s Samsung Stackers.

Podjetje Samsung v sodelovanju s podjetjem The Tetris Company predstavlja omejeno serijo škatlic za shranjevanje hrane v ikoničnih Tetriminos oblikah. S tem sodelovanjem želita podjetji prispevati k zmanjševanju količine odpadne hrane s pomočjo boljše organizacije shranjevanja v hladilniku. Ves dobiček od prodaje Samsung Stackers bo namenjen Evropskemu združenju bank hrane, katerega del je tudi Slovenska banka hrane.

Edinstvena linija izdelkov za shranjevanje bo vključevala vseh sedem ikoničnih Tetrimino oblik in barv (svetlo modra, rumena, vijolična, zelena, temno modra, rdeča in oranžna) in bo uporabnikom omogočala lažje, bolj učinkovito in bolj varno shranjevanje hrane v hladilniku ali zamrzovalniku. Hkrati pa bo to še zabavno, popolnoma unikatno in z dobrim namenom. Količina odpadne hrane je pereč problem. Po podatkih raziskave ponovno narašča in je zdaj že enaka količinam zavržene hrane pred pandemijo. Kar trije od desetih ljudi (30 %) priznavajo, da zavržejo celo več hrane kot pred pandemijo, takrat je bilo takih le 20 %, saj ne skrbijo več za boljšo organizacijo živil in prehranjevalnih navad, kot je recimo kuhanje na zalogo in poraba ostankov.

Z barvitim in nostalgičnim s Tetrisom navdihnjenim dizajnom Samsung Stackers, bodo uporabniki shranjevanje hrane v hladilniku spremenili v igro. Naj bo spodaj, zgoraj, levo ali desno, set za shranjevanje hrane je popoln pripomoček za optimizacijo shranjevanja ostankov hrane. Da bi zavrgli čim manj ali raje nič. Glede na to, da prihaja čas obdarovanj, je Samsung Stackers lahko tudi unikatno darilo za vse ljubitelje te nostalgične igre, ljubitelje dobre hrane, ki radi kuhajo doma in vse trajnostno naravnane, ki želijo prispevati k boljši prihodnosti.

Rudi Leskovec
foto: Samsung

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button