NoviceTehnika

Televizorji Hisense: Tehnološki velikani za vsak dom

Nakup novega televizorja je lahko težka odločitev. Na trgu obstaja veliko različnih modelov z različnimi funkcionalnostmi, na katere se marsikdo ne spozna najbolje in tako niti ne ve, kateri model bi bil najprimernejši zanj. Ste ljubitelj kina ali se bolj navdušujete za šport? Radi igrate video igre ali bolj uživate v maratonskem gledanju serij? Blagovna znamka Hisense v svoji ponudbi televizorjev ponuja vse, kar potrebujete za najboljšo TV izkušnjo, ter vas vodi skozi proces izbire najprimernejšega televizorja za vas.

Kakovost, sestavljena v Sloveniji, za vsak dom

Televizorji Hisense so sestavljeni v Sloveniji in prinašajo najsodobnejšo in vrhunsko izkušnjo gledanja televizije v vsak dom. Vstopite v svet resničnih barv, izjemnih detajlov, najglobljih črnin ter popolne kombinacije zvoka in slike. Izbirate lahko med ULED, OLED, QLED in UHD televizorji, ki se razlikujejo predvsem v lastnostih zaslona, vsi pa zagotavljajo kakovostno sliko z izjemnim kontrastom in živimi barvami. Če želite pričarati pristno kino izkušnjo kar v domači dnevni sobi, pa je tukaj še Laser TV, ki na zaslon projicira barve in svetle slike v ločljivosti 4K, prednost tega pa je, da Laser TV ni občutljiv na svetlobo iz okolice.

Lasten operacijski sistem VIDAA Smart

Poleg kakovostne slike in zvoka so televizorji Hisense znani tudi po zelo dobri uporabniški izkušnji, ki jo omogočajo z lastnim operacijskim sistemom VIDAA. Ta zagotavlja takojšen, prilagojen in intuitiven dostop do vaših najljubših serij in aplikacij. Vsebinsko središče, ki ga poganjata visoka tehnologija in pameten dizajn, sledi temu, kar je všeč vam, in izbira vsebine po vaši meri.

Garancija kakovosti – 30 dni za popolno izkušnjo

Pri Hisense Gorenje verjamejo v odličnost njihovih televizorjev, sestavljenih v Sloveniji, in vam garantirajo najvišjo kakovost ter zadovoljstvo ob nakupu. V primeru nezadovoljstva vam jamčijo 100-% vračilo kupnine v 30 dneh od nakupa. Akcija traja do 31. maja 2023 – če niste popolnoma zadovoljni z delovanjem televizorja, ga brez obveznosti in argumentacije vrnete v roku 30 dni in dobite denar nazaj. Več o akciji in pogojih vračila preberite tukaj.

Izbirajte med televizorji Hisense in si brez kakršnega tveganja privoščite kakovostno izkušnjo gledanja televizije.

*Oglasno sporočilo

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Preberite še
Close
Back to top button