NoviceTehnika

Televizor, ki zagotavlja vrhunsko izkušnjo gledanja

Praznični čas in zanimivo športno dogajanje bosta vsekakor prispevala k temu, da bomo v prihajajočem mesecu več časa preživljali pred televizijskimi ekrani. Za pristno navijaško izkušnjo s prijatelji vsekakor potrebujemo velik televizor, ki lahko ponudi vrhunski prikaz dogajanja in kristalno čist zvok. Novi modeli Samsung OLED televizorjev zagotavljajo edinstveno izkušnjo uživanja v različnih vsebinah. Svetlost zaslona OLED je mogoče nadzorovati slikovno piko za slikovno piko, kar pomeni, da lahko prikaže globoko črno pa tudi bogate, živahne barve.

Novi Samsung OLED TV združuje številne inovativne tehnologije v eno izjemno zmogljivo napravo, ki navdušuje tako z dizajnom kot funkcijami. Samsung OLED 4K televizor odlikuje lasersko tanek dizajn, ki ga zaznamujejo jasne linije, minimalističen okvir in ozek zadnji profil. Tako se televizor brezhibno prilega vsaki notranjosti, ne glede na velikost prostora. Globoki črni toni in izraziti kontrasti slike prinašajo vrhunsko izkušnjo gledanja. Da dogajanja na zaslonu ne zmoti bleščanje svetilk v ozadju, je tu brezodsevna tehnologija. Naravno svetlo in barvito sliko, ki jo poganja tehnologija Quantum DOT, je težko najti na zaslonih, ki uporabljajo druge tehnologije. Nevronski Quantum 4K procesor pa zagotovi jasen in kakovosten prikaz vse vsebine.

Potrditev svoje izjemne kakovosti je ta vrhunski televizor prejel tudi v obliki nagrade revije FWD Magazine, ki je poudarila dejstvo, da Samsung OLED televizor in njegova tehnologija QD-OLED zagotavljata večjo svetlost in bogatejše barve kot zadnja generacija OLED televizorjev. Samsung OLED 4K TV ponuja uporabnikom tudi možnost Multi View, s katero lahko brez težav spremljate več vsebin hkrati, ali pa med ogledom tekme spremljate še komentarje na družbenih omrežjih.

Mogočen in kristalno čist zvok

Čeprav sta izgled in kakovost slike za večino kupcev najpomembnejša, ne smemo pozabiti, da k celotni izkušnji spremljanja vsebin pomembno prispeva tudi kristalno čist zvok. Ena od značilnosti Samsung OLED TV 4K je tehnologija realističnega 3D zvoka, ki spremlja dogajanje in vam daje občutek, da je zvok povsod okoli vas. Obdajte se z zvokom televizorja in zvočnikov soundbar, ki delujejo v popolni harmoniji. Q-Symphony tehnologija obdelave zvoka omogoča sočasno delovanje zvočnikov televizorja in zvočnika Soundbar za boljši prostorski učinek brez utišanja zvočnikov televizorja.

*Oglasno sporočilo

Povezani članki

En komentar

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button