NoviceTehnika

Telemach ponuja novo storitev za uporabnike EON-a

Telemach Slovenija je danes predstavil nadgrajeni EON Video klub.

EON Video klub sedaj uporabnikom zagotavlja nov način za spremljanje njihovih najljubših filmov in oddaj. Storitev priporoča najbolj priljubljene vsebine in vsebine v trendu ter naslove na podlagi žanra in razpoloženja, pri čemer upošteva individualne želje posameznih gledalcev in ponuja izbrane vsebine, s katerimi se vsak filmski večer spremeni v dogodek po meri.

Platformo je razvil United Cloud, z novo možnostjo prenosa vsebin EON Video klub pa naročnikom omogoča, da lahko najljubše serije in filme tudi prenesejo na svoje mobilne naprave ter uživajo v ogledu svojih želenih vsebin brez povezave. Uporabniki bodo lahko dostoali do knjižnice z 29.000 filmi, serijami in dokumentarci.

Ditka Maučec, izvršna produktna direktorica skupine United Group, je poudarila: »Prenovljeni EON Video klub je ključni trenutek v razvoju domače zabave, saj prinaša tako inovativni vmesnik kot možnost prenosa vsebin in dostop do njih brez primere. Ta mejnik odraža našo predanost izboljšanju izkušnje ogleda vsebin v regiji, kjer je EON hitro postal največja platforma plačljive televizije. Rast v številu naših naročnikov najbolje potrjuje našo zavezo zagotavljanju izjemnih možnosti za zabavo, pri čemer uporabnikom omogočamo, da v svojih najljubših vsebinah uživajo kadarkoli in kjerkoli.«

Boštjan Praprotnik
foto: caranduser.com

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Preberite še
Close
Back to top button