NoviceTehnika

Telefon, ki mu lahko zaupate, saj omogoča popoln nadzor nad vašo zasebnostjo

V današnji digitalni dobi sta zasebnost in varnost izjemno pomembni.

Mobilnim telefonom se zaupa ogromno količino osebnih podatkov, zato je zdaj, bolj kot kdajkoli prej pomembno, da so uporabnikovi podatki v napravah varni. V podjetju Samsung se zavedajo pomena zasebnosti in si neutrudno prizadevajo ustvariti uporabniku prijazne izkušnje, ki omogočajo nadzor nad zasebnostjo. Novi telefoni Galaxy S23 serije, Samsung Galaxy S23 Ultra, Galaxy S23+ in Galaxy S23, so postregli s kar nekaj novitetami, ki bodo zagotovo poskrbele za nov nivo varnosti.

Varnost na prvem mestu

Ena najpomembnejših posodobitev v Galaxy S23 seriji je nova in izboljšana nadzorna plošča za varnost in zasebnost. Ta nadzorna plošča uporabnikom omogoča popoln pregled nad tem, kdo ima dostop do njihovih podatkov in kako se uporabljajo. Je hitra in enostavna za uporabo, saj uporabnikom omogoča spreminjanje posameznih nastavitev, da so njihovi podatki varni.

Samsung Knox je ena najbolj zaupanja vrednih celostnih varnostnih platform, s katero so opremljeni tudi novi telefoni Galaxy S23 serije. Prejela je več vladnih in industrijskih certifikatov kot katera koli druga mobilna naprava, platforma ali rešitev na trgu. Samsung Knox zagotavlja resnično celovito zaščito v celotnem življenjskem ciklu naprave, podnevi in ponoči, na vseh ravneh naprave – od čipa in programske opreme do aplikacij. Ena od novih funkcij, ki je požela veliko navdušenja, je tudi Knox Vault. To je dodatna plast zaščite, ki izolira ključne informacije, kot so biometrični avtentifikatorji, od preostalih delov naprave. Samsung Knox Vault združuje varni procesor z novim varnim pomnilniškim čipom, ki zagotavlja, da so ti občutljivi podatki zaščiteni pred morebitnimi varnostnimi kršitvami.

Službene poti naj ostanejo varne

Zavedamo se, kako pomembno je, da ste zaščiteni tudi na dopustu ali službeni poti. Za to poskrbijo funkcije, kot so Secure Wi-Fi, ki s šifriranjem prometa in blokiranjem aplikacij za sledenje poskrbi za vašo varnost pri uporabi javnega omrežja Wi-Fi. Poleg tega, če boste morali kdaj popraviti telefon, lahko z načinom Vzdrževanja blokirate dostop do osebnih podatkov, dokler naprave ne dobite nazaj.

Ker podatke, dokumente in fotografije radi delimo z drugimi, je potrebno tukaj poskrbeti za dodatno varnost. Funkcija
Private Share uporabnikom omogoča, da občutljive slike, ali dokumente za določen čas delijo z ljudmi, ki jim zaupajo, in tako zagotovijo, da informacije nikoli ne pridejo v napačne roke.

Bodimo ekološki

Trajnost je postala vse pomembnejši dejavnik pri nakupu izdelkov, zato je Galaxy S23 serija najbolj ekološko zasnovana Galaxy serija doslej. Vključuje namreč kar 12 komponent, ki so izdelane iz recikliranih materialov, vključno z aluminijem in steklom, plastiko iz zavrženih ribiških mrež in sodov za vodo ter plastenkami iz PET materiala. Poleg tega se za embalažo uporablja 100% recikliran papir, kar dodatno prispeva k ohranjanju okolja. Galaxy S23 serija je tudi prejemnica certifikata UL ECOLOGO®, kar dokazuje njihovo zavezanost k trajnostnemu razvoju in prispevanju k bolj zdravemu planetu.

Eleganten in vzdržljiv

Varnost je lastnost, ki jo iščemo pri telefonu, a tudi pri vzdržljivosti ni kompromisov. Galaxy S23 serija je ojačana s steklom Corning® Gorilla® Glass Victus® 2. Z oceno vodoodpornosti IP68, ne bo težava, tudi če vas na poti iz službe ujame naliv, medtem ko je vaš pametni telefon v vašem žepu.

Za pametni telefon želimo tudi, da je učinkovit, kajne? Vsak telefon Galaxy S23 serije uporablja najnovejšo Snapdragon® 8 Gen 2 za Galaxy mobilno platformo, ki zagotavlja izjemno uporabniško izkušnjo. V kombinaciji z izboljšano zmogljivostjo baterije, telefonom ni primere. Telefon Galaxy S23 ima baterijo zmogljivosti 3900 mAh, Galaxy S23+ ima baterijo zmogljivosti 4700 mAh, medtem ko je Galaxy S23 Ultra opremljen s 5000 mAh baterijo. Ne glede na to, kako intenzivno uporabljate svoj telefon, lahko zaupate, da baterija ne bo izdala.

S posebno ponudbo glejte najljubše vsebine brez oglasov

Ob nakupu telefona Galaxy S23 serije vam Samsung podarja do 4 mesece brezplačne storitve YouTube Premium na vaši Samsung Galaxy napravi. Tako boste v svojih najljubših vsebinah lahko uživali brez motečih oglasov in brez omrežne povezave Wi-Fi. Več podrobnosti o ponudbi, ki traja od 1. 2. 2023. do 2. 4. 2024, najdete na spletni strani Samsung.

*Oglasno sporočilo

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Preberite še
Close
Back to top button