NoviceTehnika

Sonyjev TV zvočnik SRS-LSR200

Sony SRS-LSR200 vam omogoča, da zvok vaših TV vsebin slišite tako rekoč povsod v hiši do približno 30 metrov.

Naprava ojača glasnost in izboljša kakovost zvoka televizorja ter ga naredi bolj jasnega in razločnega tudi, ko niste v bližini TV aparata. Trije vgrajeni zvočniki zagotavljajo jasen, oster in naraven zvok na velikem področju poslušanja, inovativna tehnologija Voice Zoom pa izboljša kakovost zvočnih frekvenc govora. SRS-LSR200 je idealna naprava za omogočanje višje kakovosti zvoka vaših predvajanih vsebin, bodisi v primeru slabše kakovosti zvoka vašega TV aparata ali če želite preprosto doživeti še boljšo zvočno kuliso med gledanjem televizije z družino ali prijatelji.

Nov Sonyjev zvočnik je trpežen in prenosen. Opremljen je s praktičnim ročajem za prenašanje, tako da lahko v jasnem zvoku uživate v vseh kotičkih vaše hiše. Naprava je opremljena z vgrajenim daljinskim upravljalnikom za televizorje, ki omogoča enostavno preklapljanje med kanali in viri zvoka ter je kompatibilen s popularnimi blagovnimi znamkami TV aparatov.

SRS-LSR200 je prav tako odporen na kapljice tekočine, tako da lahko vaše najljubše TV oddaje gledate tudi med kuhanjem ne da bi vam bilo potrebno skrbeti, da boste zvočnik poškodovali z vodnim pršem. Tri ure polnjenja omogočajo okoli 13 ur neprekinjene uporabe. TV zvočnik SRS-LSR200 je na voljo po priporočeni maloprodajni ceni 179,00 evrov.

Rudi Leskovec
foto: Sony

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Preberite še
Close
Back to top button