NoviceTehnika

Sony WF-C700N

Sony predstavlja nove popolnoma brezžične slušalke z odpravljanjem šumov WF-C700N.

Slušalke WF-C700N so zasnovane z mislijo na udobno in stabilno nošenje ne glede na velikost ušes. Sonyjevi inženirji so se pri njihovem oblikovanju oprli na obsežno zbirko podatkov o oblikah ušes, ki nastaja, že odkar je Sony leta 1982 predstavil svoje prve ušesne slušalke, dodatno pa so pri razvoju upoštevali tudi oceno občutljivosti različnih vrst ušes. Rezultat tega je, da so slušalke WF-C700N oblikovane tako, da se popolnoma ujemajo z obliko ušes. Poleg tega ima njihova površina posebno ergonomsko strukturo za stabilnejše prileganje. Izbirate lahko med črno in belo barvo ter barvo sivke in zeleno barvo žajblja, da se bodo vaše nove slušalke kar najbolj prilegale vašemu osebnemu slogu.
Samo vi in glasba – tako je najlažje opisati občutek, ko si nadenete slušalke WF-C700N. Njihova funkcija odpravljanja šumov namreč odstrani šume, ki vas obkrožajo. V trenutkih, ko želite biti povezani z okoljem, pa lahko uporabite način ambientalnega zvoka za zaznavanje zvokov iz okolice. Slušalke so opremljene tudi s funkcijo prilagodljivega upravljanja zvoka Adaptive Sound Control, s katero prilagodijo nastavitve zvoka glede na okolje in glede na to, kaj počnete.

Prepoznajo namreč lokacije, ki jih pogosto obiskujete – na primer vašo službo, fitnes ali priljubljeno kavarno – in temu ustrezno prilagodijo nastavitve zvoka. Na ta način se lahko premikate skozi različna okolja, medtem pa slušalke nezaznavno prilagajajo zvok, tako da ves čas uživate v razvedrilu in svojih najljubših izvajalcih.

Zahvaljujoč tehnologiji DSEE (Digital Sound Enhancement Engine) slušalke WF-C700N navdušijo z visokokakovostnim zvokom. Novi 5-milimetrski zvočnik jim omogoča, da zmorejo kljub majhni velikosti proizvesti močne, udarne base ter osupljivo čiste vokale. Ne glede na žanr ali vrsto razvedrilne vsebine vedno ustvarijo najboljši zvok. Poleg tega lahko zvok prikrojite svojemu okusu z izenačevalnikom v aplikaciji Sony | Headphones Connect.

Slušalke omogočajo do 15-urno avtonomijo baterije in odpornostjo na vodo po standardu IPX4. Za praktično uporabo poskrbi tudi večtočkovno povezovanje, ki omogoča, da so slušalke WF-C700N istočasno združene z dvema napravama Bluetooth. Ko torej prejmete klic, bodo slušalke vedele, katera naprava zvoni, in se bodo z njo samodejno povezale. Med pogovorom vas bodo sogovorniki zanesljivo slišali tudi v vetrovnem vremenu, saj imajo slušalke WF-C700N okrog mikrofona posebno strukturo za zmanjševanje šuma vetra. Slušalke bodo na voljo od aprila 2023 dalje po predvideni maloprodajni ceni 120 evrov.

Rudi Leskovec
foto: Sony

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Preberite še
Close
Back to top button