NoviceTehnika

Sony SRS-XV800

Zahvaljujoč prenosni zasnovi in dolgi avtonomiji baterije lahko zvočnik vzamete s seboj kamor koli.

Sony je predstavil novi zvočnik SRS-XV800, ki bo na vsaki zabavi navdušil z glasnim in čistim zvokom. SRS-XV800 se ponaša s tehnologijo Omni-directional Party Sound, ki udaren zvok ponese v vse kotičke prostora. Pet visokotoncev skrbi za čist zvok, ki se razlega s sprednje in zadnje strani zvočnika, vse skupaj pa zahvaljujoč dvojni zvočniški enoti X-Balanced podpirajo mogočni basi, ki jih lahko tudi občutite.

Sonyjeve zvočniške enote X-Balanced se ponašajo s skorajda pravokotno membrano, ki zagotavlja ne samo večjo površino membrane, temveč tudi višji zvočni tlak za globoke in udarnejše base. Rezultat takšne membrane sta poleg tega tudi nižja raven popačenja in večja jasnost vokalov za bolj bogat in bolj čist zvok ter nasploh prijetnejše doživetje poslušanja.

Vgrajena baterija, ki omogoča do 25 ur poslušanja3, zagotavlja, da bo SRS-XV800 predvajal glasbo vso noč. In če se slučajno zgodi, da začne zmanjkovati zaloge energije, lahko s hitrim polnjenjem v 10 minutah pridobite dovolj energije za 3 ure predvajanja. Vgrajena kolesa in ročaj medtem poskrbita, da boste zvočnik SRS-XV800 enostavno pripeljali na prizorišče zabave.

Zvočnik SRS-XV800 je opremljen z vhodom za karaoke in priklop kitare, intuitivno in osvetljeno ploščo za upravljanje z dotikom ter je odporen na vodo po standardu IPX46. Podpira pa tudi brezžično povezovanje Bluetooth s funkcijo Fast Pair za AndroidTM, kar še olajša poslušanje glasbe, kjer koli že ste. Zvočnik SRS-XV800 bo v Evropi mogoče kupiti od maja 2023 dalje po predvideni maloprodajni ceni 700 evrov.

Rudi Leskovec
foto: Sony

Povezani članki

En komentar

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button