NoviceTehnika

Sony predstavil svoje premium izdelke …

... s področja avdio-vizualnega programa.

Sony je pred nedavnim predstavil sedmi sili svoje produkte iz (naj)višjega segmenta. Bernard Hrušovar, produktni vodja pri Sonyju, je predstavil primerjavi televizorjev OLED v dimenziji 65 palcev, in sicer predstavniku lanskoletne linije, modelu A95K, in letošnjemu novincu A95L. V ospredje so postavil izboljšano kakovost slike, kontrast in nadgradnjo osvetlitve v primerjavi s prejšnjim modelom ter novi daljinski upravljalnik.

V nadaljevanju je bila predstavljena integracija zvočniškega modula HT-A7000 s Sonyjevim televizorjem s pomočjo tehnologije Acousting Center Sync. Ta pri povezovanju s televizorjem BRAVIA prevzame vlogo osrednjega zvočnika v sistemu za domači kino pri čemer je možno občutiti kinematograski zvok v objemu domače dnevne sobe. Če modul povežete z izbirnimi brezžičnimi zvočniki, TV-zvočnik prevzame tudi vlogo osrednjega kanala z zvočniškim modulom kot del nastavitve 360 Spatial Sound Mapping. Zvok se tako natančno ujema z vsebino na zaslonu in ponuja pristno zvočno doživetje.

Za konec so pri Sonyju predstavili še najnovejši model brezžičnih slušalk WF-1000XM5. Trenutno gre za zastavonošo z daljnega vzhoda, pri čemer Japonci poudarjajo, da gre za slušalke, ki ponujajo enega najboljših sistemov za odpravljanje šumov iz okolice.

Najnovejše Sonyjeve izdelke si lahko ogledate in preizkusite v Lorex centru v Ljubljani.

Rudi Leskovec
foto: caranduser.com

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button