NoviceTehnika

Sony MHC-V83D in MHC-V73D

Sony je svoji družini visokozmogljivih zvočnih sistemov za celovito zabavo dodal dva nova modela MHC-V83D in MHC-V73D, ki z razpršenim zvokom in svetlobnimi učinki, prenosno zasnovo in vrhunsko funkcionalnostjo ponujata idealno izbiro za ljubitelje zabave in za družine.

Nova modela visoko zmogljivih zvočnih sistemov vsebujeta pomembne izboljšave za večjo moč in boljšo kakovost zvoka, kot je uporaba izjemno učinkovitih zvočnih lijakov tako za visokotonske kot srednjetonske zvočnike, kar prinaša širši zvočni razpon in večji doseg zvoka ter boljšo pokritost.

Oba modela sta na sprednji in zadnji strani opremljena s štirimi visokotonskimi zvočniki, medtem ko so zvočniki za srednje frekvence nameščeni na sprednji in zadnji strani naprave. Razpršeni zvok Omnidirectional Party Sound je dosežen z uporabo sprednjih in zadnjih visokotonskih in srednjetonskih zvočnikov in nizkotonskega zvočnika ter ojačevalca globokih tonov Jet bass booster.

V83D in V73D sta opremljena tudi s sistemom za razpršene svetlobne učinke Omnidirectional Party Light, ki bodo zabavo razsvetlili od tal do stropa. Sistem oddaja valove temno modre, nebesno modre in zelene barve ter večbarvne črte in tako pričara ambient resnično nepozabne zabave. Ustvarite pristno doživetje nočnega kluba z dinamičnimi in pomičnimi svetlobnimi učinki. V83D in V73D sta dodatno opremljena tudi z osvetlitvijo za srednjetonske in nizkotonski zvočnik v temno modri barvi, za dodaten vizualni učinek, ki se prilega prav vsem dogodkom.

MHC-V83D bo na voljo od oktobra 2020 po priporočeni maloprodajni ceni okoli 770 evrov, MHC-V73D pa bo na voljo od oktobra 2020 po priporočeni maloprodajni ceni okoli 650 evrov.

Rudi Leskovec
foto: Sony

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Preberite še
Close
Back to top button