NoviceTehnika

Sony LinkBuds S

Sony predstavlja dodaten model serije LinkBuds – LinkBuds S.

Sony je danes predstavil najnovejšo dopolnitev serije LinkBuds – slušalke LinkBuds S. Ta najnovejši model s pomočjo Sonyjeve tehnologije zaznavanja in s sodelovanjem partnerjev prinaša novo doživetje zvoka, ob tem pa ves čas zagotavlja, da vam med poslušanjem nikoli ni treba sneti slušalk.

S senzorji in tehnologijo prostorskega zvoka slušalke ustvarjajo zabavno in vseobsežno zvočno razvedrilo v igrah obogatene resničnosti, kot je Ingressi. Ob tem pa so zasnovane tudi tako, da lahko z njimi hitro dostopate do glasbe. Poslušanje vaših priljubljenih izvajalcev je tako enostavnejše kot kdaj koli.

Sonyjevi inženirji so te majhne in lahke slušalke, ki tehtajo približno 4,8 grama, zasnovali z mislijo na udobje. LinkBuds S so zato oblikovane tako, da se popolnoma ujemajo z obliko človeškega ušesa, njihovo ergonomijo pa še dodatno izboljšuje zasnova, ki poskrbi za stabilnejše prileganje.

Slušalke LinkBuds S združujejo najboljše iz obeh svetov. Odlikuje jih namreč inovativna zvočna zasnova, ki omogoča, da ste – ko vam to ustreza – v stiku s svetom okrog sebe. Kadar pa se želite osredotočiti samo na vsebine in v njih uživati brez motenj, vlogo prevzame visoko kakovostno odpravljanje šumov. Tako boste vstopili v kavarno ter hitro in preprosto naročili skodelico okusne pijače, nato pa se udobno namestili in takoj začeli uživati v svojem najljubšem razvedrilu brez motečih zvokov iz okolice.

Poleg tega so slušalke opremljene s pametno funkcijo Adaptive Sound Control, s katero prilagodijo nastavitve zvoka glede na okolje, s čimer poskrbijo za najpopolnejšo izkušnjo poslušanja. V praksi to pomeni, da se lahko premikate skozi različna okolja, slušalke pa medtem nezaznavno prilagajajo zvok tako, da boste ves čas uživali v razvedrilu in svojih najljubših izvajalcih.

Pogovarjati se prek (video)klica na glasni ulici ali na vetroven dan še nikoli ni bilo enostavnejše. Slušalke LinkBuds uporabljajo Sonyjevo tehnologijo natančnega zajema zvoka, ki optimalno upravlja mikrofone na obeh slušalkah, pri čemer so ti zaščiteni tudi z mrežasto strukturo, ki dodatno zmanjšuje šume. Tako boste lahko vi in sogovorniki uživali v čistem zvoku pogovorov ne glede na to, kje ste.

Nove slušalke vam poleg tega omogočajo tudi doživetje zvoka High-Resolution Audio Wireless, za kar gre zahvala Sonyjevi tehnologiji kodiranja LDAC, ki se je uveljavila kot standard na tem področju. Izpostaviti pa velja tudi tehnologijo DSEE Extreme, ki v realnem času poveča ločljivost glasbenih datotek, s čimer vam omogoči uživanje v vseh, tudi najmanjših podrobnostih najljubših skladb natanko tako, kot so predvideli skladatelji in izvajalci.

Slušalke LinkBuds S podpirajo Googlovo funkcijo hitre združitve (Fast Pair), kar pomeni, da lahko slušalke hitro in enostavno združite z napravami z operacijskim sistemom Android. Funkcija Swift Pair medtem pohitri in olajša povezovanje slušalk s prenosnim, namiznim ali tabličnim računalnikom z operacijskim sistemom Windows 11 ali Windows 10.

Slušalke LinkBuds S so na voljo v beli, črni in peščeni barvi. Kupiti jih bo mogoče od konca maja 2022 dalje po predvideni maloprodajni ceni 200 evrov.

Rudi Leskovec
foto: Sony

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button