NoviceTehnika

SmartThings prinaša preprostejše rokovanje s Samsungovimi urami

S pametno uro do boljšega nadzora vašega domovanja.

Podjetje Samsung Electronics je napovedalo novo posodobitev aplikacije SmartThings na serijah pametnih ročnih ur Galaxy Watch5 in Watch4, ki uporabnikom ponuja še enostavnejše in pametnejše upravljanje pametnega doma.

Uporabniki ur Galaxy Watch lahko z najnovejšo posodobitvijo aplikacije SmartThings lažje in bolj priročno upravljajo svoje povezane naprave kar z zapestja. Uporabnikom ure Galaxy Watch tako ni treba več odpirati aplikacije za dostop do storitve SmartThings pač pa preprosto podrsajo desno na zaslonu ure. S temi novimi funkcijami lahko uporabniki svoj dom nadzirajo in varujejo od koderkoli.

Posodobljene funkcije SmartThings za Galaxy Watch (v1.1.08):

  • Prvič je na voljo predvajanje v živo z domače kamere in kamere vratnega zvonca s kamer Ring in Nest, ki podpirajo protokol WebRTC. Uporabniki kamere zvonca se lahko s pomočjo ure Galaxy Watch tudi neposredno pogovarjajo z gosti, ki so pred njihovimi vrati.
  • S pomočjo ure Galaxy Watch je sedaj možno neposredno upravljanje razširjenega seznama Samsung naprav in naprav drugih proizvajalcev – na primer: SmartTag, čistilcev zraka, termostatov in senčil. To je bilo prej mogoče le s pomočjo pametnega telefona.

Nove funkcionalnosti vključujejo:

  • SmartTag: Začetek/zaustavitev zvonjenja in uravnavanje glasnosti zvonjenja
  • Čistilci zraka: Prilagoditev hitrosti ventilatorja
  • Termostati: Nastavitev temperature in krmiljenje nastavljene temperature ogrevanja/hlajenja
  • Senčila: Trije ukazi po meri (odprto, zaprto, pavza), prilagoditev stopnje senčenja

S pomočjo ure Galaxy Watch je sedaj možno tudi daljinsko upravljanje povezanega televizorja z novo dodano funkcijo upravljanja med napravami (D2D), ki brez težav poveže uro Galaxy Watch z bližnjim televizorjem Samsung Smart TV.

Rudi Leskovec
foto: Samsung

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button