NoviceTehnika

Shranite poletne spomine

Poletje nam ponuja sončne dneve, nepozabne izlete, kulinarične dobrote in veliko druženj na prostem. Pristne in prijetne trenutke velja ujeti v objektiv in shraniti, da bi jih lahko tudi v prihodnje vedno znova podoživljali s prijatelji in znanci. Najbolj priročno jih je zabeležiti in shraniti kar s pametnim telefonom, ki nas spremlja povsod. Pametni telefon Samsung Galaxy Z Flip3 5G brez težav pospravite v vsak žep in je ravno iz tega razloga idealen spremljevalec za poletne dni.

Flipnite ga v žep

Pregibni stekleni zaslon omogoča revolucionarni Hideaway Hinge sistem, ustvarjen tudi za do 200.000 zaporednih upogibanj, kar je v povprečju 5 let uporabe, ob predpostavki, da uporabnik svojo napravo v vsakdanjem življenju zloži in razstavi približno 100-krat na dan. Znani tehnološki YouTuber Cuba Klawiter (Mrkeybrd) je v nedavnem YouTube prenosu v živo, ki je trajal kar 143 ur, opravil test prepogibanja. Telefon je na testu zdržal celo do 418.502 ročnih pripogibov.

Ko ga odpreš, se brezkončni dinamični AMOLED 2X zaslon razteza na 17,03 cm. Osveževanje 120 Hz omogoča gladko drsenje od aplikacije do aplikacije. Če je telefon tudi tvoja pisarna na poti, te bo gotovo prepričal z možnostjo delitve zaslona na dva dela in možnostjo opravljanja več nalog hkrati. Za odličen zvok pa bodo poskrbeli stereo zvočniki, ki podpirajo Dolby Atmos.

Telefon je vedno pripravljen na fotografiranje, saj njegov sistem omogoča, da stoji sam, brez stativa. Le prepognemo ga in pripravljen je na ustvarjanje čudovitih sebkov, kjerkoli se že nahajamo. Tretje osebe, ki bi za vas posnela fotografije, ne potrebujete.

Telefon v tablici ali tablica v telefonu?

Prav tako idealni partner za poletne dni je Galaxy Z Fold3 5G. Gre za najtanjši prepogljivi pametni telefon Samsung doslej, ki se v hipu spremeni v uporabno tablico z brezkončnim 19,3 cm AMOLED dinamičnim zaslonom. Navdušuje s svojimi izjemnimi zmožnostmi večopravilnosti, saj je zaslon mogoče razdeli kar na tri aplikacije hkrati. Pri večopravilnosti delo dodatno olajša S Pen Fold Edition pisalo, prvo pisalo na zložljivem telefonu doslej.

Telefon je odličen za snemanje videov in fotografiranje. Ima kar pet različnih kamer na treh različnih mestih in prostoročno svobodo, ki jo omogoča prepogljiv način. Da bi zdržal s tabo ves dan na poti, je opremljen z baterijo s kapaciteto 4400 mAh, ki prilagaja svojo moč, da zagotavlja energijo čez ves dan. Ko se izprazni, jo lahko napolniš s hitrim polnjenjem do 25 W ali hitrim brezžičnim polnjenjem.

Če ste službeno veliko na poti in pogrešate tablico, je ta telefon prava izbira za vas. Imate kar dve napravi v eni in uporabljate tisto, ki vam v danem trenutku najbolj ustreza.

Kaj pa če …?

Samsung Galaxy Z Fold3 5G in Z Flip3 5G sta zelo vzdržljiva telefona. Vsaka skrb je odveč, saj sta oba narejena iz najvzdržljivejših materialov doslej in tudi vodoodporna. Ekrani obeh telefonov so zaščiteni in lahko vzdržijo udarece, saj so narejeni iz Corning® Gorilla® Glass Victus™ stekla. Hrbtenico obema daje izjemno močan, a hkrati lahek, Armor aluminijasti okvir s kar 10 % večjo vzdržljivostjo, ki ščiti notranje dele telefona kot pravi ščit. Tako ste lahko povsem brez skrbi, tudi v primeru padca ali poletne nevihte. Tudi dogodivščine v dežju lahko ustvarijo čudovite spomine za vaš album slik.

*Oglasno sporočilo

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button