TehnikaTesti

Scosche PowerVolt PD30 USB-C Mini Car Charger

Polnilnih mest nikoli ni dovolj, pa naj si gre za električne avtomobile ali pametne prenosne napravice. In ker navadno energije vedno zmanjka ob nepravem času, je dobro, če so na voljo alternative.

Nenehno gonilo človeštva po doseganju vse več in vse hitreje, je pripeljalo do tega, da imajo že skorajda vse napravice USB-C režo ter posledično USB-C priklop na adapter polnjenja. Vse lepo in prav, a infrastruktura še zdaleč ni v koraku s časom. Še vedno se v nova stanovanja montirajo šuko vtičnice, katere kasneje lastniki nadomestijo z modernejšimi, ki omogočajo priklop na elektriko z drugo obliko adapterja.

Podobno velja za avtomobile, kjer se je USB-C začel pojavljati šele pred dobrim letom ali dvema. Več kot odlično za snovalce potniških kabin, le število zunanjih naprav na USB-C se je v avtomobilu znatno povečalo. Še dobro, da ima skorajda vsak avto tisto aplikacijo, nekoč znano kot ”kadilski paket”, danes pa mu rečemo priklop 12V.

Se sprašujete kaj je njegova vloga? V bistvu jih ima lahko več. Danes bo s pomočjo Scosche PowerVolt PD30 USB-C Mini Car Chargerja postal hitra polnilna postaja s 30W za pametne napravice. Od telefona do računalnika. Ja, tudi Macka boste po novem lahko polnili v avtomobilu.

Miniaturna komponenta se velikostno kosa s kovancem vrednosti 2 evra, zasnovana pa je tako, da se diskretno poravna s površino. Eleganten trakec omogoča, da se polnilec ob neuporabi preprosto izvleče, medtem ko modra LED lučka nakazuje proces polnjenja.

Kaj pa številke. Prazno baterijo pametnega telefona Iphone 12 boste v dobre pol urce napolnili za več kot 50 odstotkov. Dovolj prepričljivo? V kolikor ja, je cena avtomobilskega dodatka dobrih 25 dolarjev oziroma slabih 23 evrov, kupite ga pa lahko na uradni spletni strani proizvajalca Scosche, kjer najdete še druge interesantne pripomočke za vašega jeklenega konjička.

Rocco
foto: caranduser.com

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button