NoviceTehnika

Samsungove klimatske naprave za leto 2021

Na spletnem dogodku Climate Solution Day 2021 so strokovnjaki iz panoge in mediji spoznali nove Samsung naprave in rešitve za novi svet.

Že četrto leto zapored je Samsung Electronics Air Conditioner Europe B.V. organiziral letni partnerski dogodek Climate Solution Day 2021, katerega osrednja tema je bila “Pripravljeni za novi svet”. Na dogodku so predstavniki medijev in strokovnjaki iz panoge spoznali najnovejše Samsung inovacije.

Nov DVM S2 porftelj – šesta generacija Digital Variable Multi enot in nova generacija DVM S platforme – nudi energetsko učinkovitost in nadzor s pomočjo umetne inteligence ter tako nudi še več udobja. Nov porfelj pa omogoča tudi lažje nameščanje in servisiranje, hkrati pa zagotavlja manj hrupa pri uporabi. DVM S2 poudarja zavezanost družbe Samsung k energijsko učinkovitejšim rešitvam. Nove naprave bodo v Evropi na voljo od aprila 2021 naprej

Nova WindFree Pure 1.0 klimatska naprava

WindFree Pure 1.0 stenska klimatska naprava je najnovejša inovacija družbe Samsung, ki zagotavlja boljšo kakovost zraka v zaprtih prostorih. Klimatska naprava je opremljena s PM1.0 filtrom za čiščenje zraka, WindFree tehnologijo hlajenja, Freeze Wash funkcijo in funkcijami pametnega upravljanja, ki zagotavljajo višji nivo udobja. Nudi tudi PM1.0 elektrostatični filter, ki deluje kot čistilec zraka in filtrira prašne delce do velikosti 0,3 μm/mikronov ter s pomočjo elektrostatičnega polnilnika sterilizira nekatere vrste bakterij1. Poleg tega je mogoče kakovost zraka v zaprtem prostoru neprekinjeno spremljati prek SmartThings aplikacije. Če kakovost zraka doseže stopnjo »slabo« ali »zelo slabo«, uporabnik prejme obvestilo in lahko prek SmartThings aplikacije vključi način čiščenja.

Rudi Leskovec
foto: Samsung

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Preberite še
Close
Back to top button