NoviceTehnika

Samsungova sušilna omara

Samsungova sušilna omara za nego oblačil je zdaj na voljo tudi v Sloveniji

Z uporabo zraka in pare pod pritiskom za odstranjevanje vonjav, glajenje gub, osvežitev in sušenje vaših oblačil vam Samsung sušilna omara za nego oblačil, ki je pravkar prišla na slovenski trg po maloprodajni ceni od 1.399 evrov, nudi celostno nego oblačil doma. Tudi najbolj uglajena oblačila lahko izgubijo svoj čar, ko se zmečkajo, umažejo ali se ne prilegajo najbolje, redni obiski kemične čistilnice pa so lahko dragi in vzamejo dosti časa. Samsung za te težave ponuja rešitev, ki predstavlja novo obdobje nege oblačil. Samsung sušilna omara za nego oblačil, ki je ravno prispela v Slovenijo, ponuja nabor rešitev za nego oblačil.

Poleg osvežitve oblačil s funkcijama JetSteam in JetAir Samsung sušilna omara za nego oblačil nudi zmogljivo odstranjevanje vonjav z vaših oblačil. S sposobnostjo temeljite razgraditve in ločevanja delcev, ki povzročajo neprijeten vonj, z oblačil (vključno z 99 % neprijetnega vonja zaradi potu in dima), ohranja oblačila sveža in brez neprijetnih vonjav.

Ko so vaša oblačila enkrat osvežena, Samsung sušilna omara za nego oblačil poskrbi, da so vaši kosi oblačil temeljito osušeni in pripravljeni, da jih vzamete iz omare in oblečete. Tehnologija HeatPump Drying poskrbi za nežno in stroškovno učinkovito sušenje, kombinacija tehnologij Upper JetAir in Lower HeatPump pa s kroženjem zraka zmanjša poškodbe in krčenje oblačil. Ko so vaša oblačila enkrat sveža in suha, vam funkcija Fragnance Kit omogoča, da vašim oblačilom dodate dišavo po lastni izbiri.

Naših oblačil se drži več onesnaževalcev, kot si mislimo. Samsung sušilna omara za nego oblačil ponuja številne metode, ki temeljito in povsem brez hrupa osvežijo vaša oblačila znotraj in zunaj. Te vključujejo sistem obešalnikov AirHangers, ki porazdeli zrak med obešalniki, na katerih so vaša oblačila, in tako poživi oblačila od znotraj. Funkcija JetAir obdela vaša oblačil z zrakom tako od zgoraj kot od spodaj in pri tem ne izpusti nobenega kosa tkanine.

18-palčne Samsung sušilne omare za nego oblačil imajo dovolj prostora tudi za shranjevanje velikih oblačil, kamor lahko shranite do tri suknjiče in tri hlač ali daljše obleke, vsi modeli pa oblačila sanitanizirajo z visokotemperaturno paro, ki prodira in razkuži oblačila ter iz tkanine odstrani 99,9 % običajnih bakterij in pršic, in AI-funkcijo za zaznavanje suhosti oblačil, s katero Samsung sušilna omara za nego oblačil natančneje zazna suhost in optimizira med ciklom ter skrajša vsaj 15 % časa cikla in preprečuje čezmerno sušenje.

Rudi Leskovec
foto: Samsung

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button