NoviceTehnika

Samsungov monitor M8

Samsung je predstavil pametni monitor M8, sedaj dostopen tudi v Sloveniji.

Samsung je najavil najnovejšo serijo pametnih monitorjev Smart Monitor M8, ki jo odlikuje nadgrajena in elegantna zasnova, zdaj pa so na voljo tudi na slovenskem trgu. Vsestranski novi M8 prinaša ikonično tanko obliko v štirih novih barvah: beli, nebeško roza, nebeško modri in pomladno zeleni, ki so na voljo pri 81,2-centimetrskem (32-palčnem) zaslonu z ločljivostjo UHD in kamero SlimFit.

Pametni monitor M8 ponuja tako prostor za zabavo kot delovno učinkovitost v izjemno elegantni zasnovi. Debelina novega modela je 11,4 mm, kar je za približno tri četrtine tanjše kot pri prejšnjih modelih. Paleta barv, ki se razvija na elegantni topli beli barvi, dopolnjuje vsako okolje glede na uporabnikove osebne preference.

Monitor M8 zagotavlja popolno okolje domače pisarne brez uporabe osebnega računalnika, saj se prek nadgrajenega pametnega vozlišča povezuje z različnimi IT napravami. Uporabniški vmesnik Workspace ponuja vse storitve, potrebne za delo na enem zaslonu in uporabnikom omogoča brezžično povezavo z računalnikom Windows ali Mac ter učinkovito uporabo širokega nabora uporabnih funkcij, vključno s Samsung DeX, Apple
AirPlay 2 in oblačno storitvijo Microsoft 365 ter zrcaljenjem vsebine s pametnega telefona na M8.

Poleg tega ima pametni monitor M8 magnetno in odstranljivo kamero SlimFit Cam, ki jo lahko pritrdite na monitor, hkrati pa ohranite urejen prostor na mizi brez nepotrebnih žic. Kamera SlimFit Cam ima tudi funkciji sledenja obrazu in samodejne povečave, ki hitro prepoznata obraz osebe na zaslonu in se samodejno osredotočita na motiv. Z drugimi besedami, kamera lahko sledi posameznemu govorcu in ga posname, kar je odlična možnost za aktivne predstavitve ali žive prenose. Poleg tega monitor podpira aplikacije za videoklepet, kot je Google Duo, kar uporabnikom omogoča delo na daljavo ali sodelovanje v videokonferencah doma ali na delovnem mestu z uporabo SlimFit Cam.

Samsung Smart Monitor M8 je od zdaj na voljo tudi v Sloveniji po priporočeni maloprodajni ceni 799,00 evrov v različnih barvah.

Rudi Leskovec
foto: Samsung

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button