NoviceTehnika

Samsung x Maja Ferme

Ekskluzivna kolekcija dodatkov za pametni telefon.

Samsung se je odločil združiti moči s slovensko modno oblikovalko Majo Ferme. Nastala je omejena serija trendi modnih dodatkov, ki jo zaznamuje eden najbolj vročih modnih trendov ta hip “logomanija”. Maja Ferme je namreč ambasadorka podjetja Samsung. Njene kolekcije odlikujejo kakovost, eleganca, uporabnost in navdihujoč dizajn. Vse omenjeno je zapisano tudi v DNK izdelkov podjetja Samsung, zato ni naključje, da je Maja prva slovenska oblikovalka s katero je Samsung sklenil tovrstno sodelovanje.

Ob razvoju telefona so v podjetju Samsung veliko pozornosti namenili tudi oblikovanju dodatkov zanj. Ker je majhen, ko se zloži, je pomembno, da ga lahko dobro primemo, ko ga uporabljamo. Zato so razvili silikonski ovitek s trakom, ki telefon pričvrsti na uporabnikovo dlan. Tako ovitki, kot trakovi se lahko poljubno menjujejo, odslej pa bo na voljo še posebna dizajnerska različica trakov Samsung x Maja Ferme.

Maja Ferme je o oblikovanju kolekcije povedala: “Modni dodatki za telefon imajo izrazito uporabno in obenem modno funkcijo. Pri tem igra modni del poglavitno vlogo. Logomanija je trenutno v modi velik trend, zato smo izhajali iz logotipa FERME, ki smo ga redizajnirali na sodoben način v trendovski unisex vzorec, ki ponuja številne odlične modne kombinacije z ovitki telefona kot tudi z oblačilnimi kosi,” je kolekcijo opisala Maja.

Rudi Leskovec
foto: Samsung

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button