NoviceTehnika

Samsung The Sero televizor tudi v Sloveniji

The Sero je edinstveni televizor, ki nudi možnost vrtenja zaslona, saj vključuje tehnologijo za orientacijo zaslona, ki se enostavno poveže z mobilnimi napravami uporabnikov in predvaja različne vsebine – tako vsebino vodoravnih kot tudi navpičnih formatov, zasnovanih za mobilno rabo.

The Sero se postavi pokončno za mobilne vsebine in aplikacije ter preklopi v ležeči način za filme in televizijski program ter tako vedno zagotavlja najboljši kot gledanja.

Povezljivost je ena ključnih zahtev uporabnikov in The Sero je odgovor na to zahtevo, saj omogoča enostavno povezovanje s pametnimi telefoni, kar zagotavlja več uživanja v vsebinah. Samo en dotik na okvir. To je vse, kar je potrebno narediti za prikaz vsebine s pametnega telefona na The Sero televizorju.

Vse vrste mobilnih vsebin si boste lahko ogledali točno v takšnem formatu, kot so bile posnete. QLED tehnologija, ki temelji na umetni inteligenci, skrbi za popolno sliko in jasne barve. Televizor prilagaja tudi osvetlitev, tako, da so vse podrobnosti jasno vidne v 4K ločljivosti.

The Sero se lahko zlije z vašim prostorom. Spremenite razpoloženje prostora z enim od petih načinov – Ura, Poster, Fotografija, Zvočna stena in Cinemagraf. Način Ura televizor spremeni v veliko in moderno uro, ko je ta izključen.

Način Poster omogoča predvajanje umetniških del, z načinom Fotografija pa televizor prikazuje fotografije. Način Zvočna stena spremeni The Sero v glasbeni predvajalnik z vizualnimi animacijami, ki sledijo ritmu, medtem ko način Cinemagraf omogoča prikazovanje ohranjevalnika zaslona.

The Sero ima vgrajen tudi vrhunski zvočnik 4.1ch 60-W. Enostavno se poveže s pametnim telefonom, zvočniki pa so skoraj nevidni v navpičnem stojalu in zagotavljajo poln zvok z veliko basa. Z vključenim načinom Zvočna stena bodo glasbo spremljale tudi dinamične vizualne animacije. The Sero bo v Sloveniji na voljo po priporočeni maloprodajni ceni 1.399 evrov.

Rudi Leskovec
foto: Samsung

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Preberite še
Close
Back to top button