NoviceTehnika

Samsung SmartThings Find

Samsung je predstavil SmartThings Find, novo storitev, ki vam pomaga hitro in enostavno najti vaše Galaxy naprave. Storitev bo na voljo na vseh Samsung napravah z Android 8 operacijskim sistemom ali novejšim.

SmartThings Find uporablja BLE in UWB tehnologiji ter tako uporabnikom pomaga najti izbrane Galaxy pametne telefone, tablične računalnike, pametne ure in brezžične slušalke.

Preprosto poiščite več svojih naprav

Po zaključku hitrega postopka registracije lahko uporabniki SmartThings storitve zlahka najdejo svoje Galaxy naprave – od pametnih telefonov, tabličnih računalnikov in pametnih ur do posameznih brezžičnih slušalk. Ne glede na to, ali vam je Galaxy Note20 Ultra pametni telefon padel za kavč ali se enostavne ne spomnite, kam ste odložili Galaxy Buds Live brezžične slušalke, SmartThings Find storitev vam bo pomagala najti vaše Galaxy naprave.

Brez omrežja ne pomeni brez povezave

S SmartThings Find storitvijo lahko preprosto najdete pogrešano napravo, tudi če je ta brez povezave. Uporabniki SmartThings storitve se lahko odločijo za varno uporabo Galaxy pametnega telefona ali tabličnega računalnika za pomoč drugim uporabnikom pri iskanju izgubljenih naprav. Ko je naprava 30 minut brez povezave, ustvari BLE signal, ki ga prejmejo druge naprave v bližini. Če s SmartThings Find napravo prijavite kot izgubljeno, lahko kateri koli bližnji Galaxy pametni telefon ali tablični računalnik opozori Samsung strežnik na njegovo lokacijo, Samsung bo pa obvestil vas. Vsi uporabniški podatki v SmartThings Find storitvi so šifrirani in varno zaščiteni, tako da lokacija naprave ni razkrita nikomur, razen njenemu lastniku.

Poiščite svojo Galaxy napravo hitreje z natančnejšimi navodili

Iskanje naprave je še lažje z vgrajenimi zemljevidi in možnostjo zvonjenja izgubljene naprave. Če izgubite napravo, preprosto odprite SmartThings Find storitev na pametnem telefonu ali tabličnem računalniku in izberite napravo, ki jo želite najti. Na zemljevidu se vam bo prikazala natančna lokacija vaše naprave. Ko boste dovolj blizu naprave, lahko izberete možnost zvonjenja ali za iskanje uporabite razširjeno resničnost, ki prikazuje barvne grafike, ki se večajo, ko se bližate napravi.

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button