NoviceTehnika

Samsung S21 FE 5G

Samsung je danes predstavil novega člana v seriji Galaxy S21.

Samsung S21 FE 5G nadaljuje zapuščino Galaxy S21 z značilnim oblikovanjem. Vse se začne z ikoničnim in priljubljenim okvirjem Contour-Cut, ki se integrira z ohišjem kamere S21 FE 5G in tako doda enoten videz. S21 FE 5G je opremljen z najnovejšim, super hitrim procesorjem za aplikacije Galaxy – enako zmogljivim procesorjem, ki se uporablja v seriji S21. Predani igralci iger in »streamerji« (igralci, ki svoje igranje video iger prenašajo na platformi) se bodo lahko navduševali nad ostrino, visokokakovostno grafiko in kakovostjo slike, ki omogoča osveževanje 120 Hz.

Zmogljiva baterija (4500 mAh) je okrepljena s 25 W super hitrimi zmogljivostmi polnjenja, tako da lahko baterijo napolnite za več kot 50 % v zgolj 30 minutah. Kamera vključuje izboljšano nastavitev nočnega načina fotografiranja v primerjavi z modelom SE20 FE. Zdaj lahko uporabniki izboljšajo posnetke pri šibki svetlobi. Zunaj ponoči s prijatelji lahko posnamete izjemno jasne fotografije v najtemnejših pogojih. Ko želite fotografirati vse prijatelje skupaj, S21 FE 5G zagotavlja najboljšo izkušnjo selfijev pri napravah Samsung doslej. Uporabite napredno sprednjo kamero S21 FE 5G s 32 MP, da posnamete visokokakovostne selfije vseh svojih najboljših prijateljev, nato pa sliko uredite, da boste z izboljšanimi zmogljivostmi AI Face Restoration izgledali kar najbolje. Poleg tega lahko z dvojnim snemanjem ostanete na vrhu dogajanja pred vami in za vami – samo začnite snemati in vaša kamera bo posnela poglede iz obeh objektivov (sprednje in zadnje kamere) hkrati.

Galaxy S21 FE 5G bo na voljo od 11. januarja 2022 pri pooblaščenih mobilnih operaterjih in trgovinah. Razpoložljivost se bo razlikovala glede na trg.

Rudi Leskovec
foto: Samsung

Povezani članki

En komentar

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button