NoviceTehnika

Samsung odhaja na CES s kuhinjskimi novostmi za leto 2023

Samsung predstavlja novo linijo Bespoke za povezano in personalizirano izkušnjo kuhinje.

Samsung je tik pred začetkom sejma CES 2023 predstavil najnovejše dodatke k svoji prilagodljivi liniji Bespoke Home. Najnovejši gospodinjski aparati in storitve so zasnovani tako, da izpolnjujejo vse večje povpraševanje po prilagajanju in zagotavljajo novo raven inteligentne povezljivosti, ki uporabnikom omogoča bolj trajnostno ravnanje v kuhinji. Vključno s širšo izbiro hladilnikov Bespoke, večjim in bolj poglobljenim 32-palčnim zaslonom za model Bespoke 4-Door Flex s Family Hub ter naprednim sistemom AI Pro Cooking za pečico Bespoke AI, ki optimizira in pomaga pri pripravi obrokov, postaja kuhinja s Samsung pogonom pametnejši, bolj vsestranski in interaktivni prostor kot .

Po meri izdelan Flex s štirimi vrati in Family Hub+ prinaša večji zaslon in boljšo povezljivost

Novi hladilnik Bespoke Flex s 4 vrati in Family Hub+ prinaša zmogljive funkcije Family Hub v 4-vratno zasnovo Bespoke in združuje komunikacijsko in zabavno vozlišče vse v enem z velikim zaslonom.

Dinamične funkcije hladilnika Bespoke 4-Door Flex s Family Hub+ so predstavljene na 81,28-centimetrskem zaslonu FHD brez okvirja, ki je skoraj dvakrat večji od zaslona prejšnjih modelov. Poleg tega nova večja interaktivna plošča izkorišča prednosti večjega zaslona in uporabnikom omogoča udobno uporabo storitev SmartThings ter spremljanje in upravljanje združljivih gospodinjskih aparatov.

Hladilnik ima tudi novo programsko opremo Family Hub. Samsung TV Plus zdaj ponuja več kot 190 brezplačnih kanalov, integracija storitve Google Photos pa platformo spremeni v digitalni foto okvir, ki omogoča enostavno deljenje in prikazovanje fotografij. Zaradi večjega prostora na zaslonu in nove funkcije slike v sliki (PIP) televizorja Samsung TV Plus lahko uporabniki spremljajo svoje najljubše televizijske oddaje, hkrati pa preverjajo in spremljajo stanje drugih kuhinjskih aparatov ter hkrati pazijo, kaj kuhajo.

Hladilnik Bespoke 4-Door Flex s funkcijo Family Hub+ bo v Severni Ameriki in Koreji predstavljen v prvi polovici leta 2023. Poleg tega se bo posodobitev programske opreme Family Hub leta 2023 začela uporabljati na vseh trgih, kjer se prodajajo hladilniki Family Hub. To vključuje Korejo, ZDA, vzhodno in zahodno Azijo, Latinsko Ameriko in Evropo.

Bespoke širi linijo priljubljenih modelov hladilnikov z zamrzovalnikom ob strani in na vrhu, da bi zagotovil še več možnosti prilagajanja v kuhinji

V skladu z oblikovalsko estetiko Bespoke ima hladilnik Bespoke Side-by-Side ravno, minimalistično obliko s prilagodljivo sprednjo ploščo, ki je na voljo v stekleni izvedbi in izvedbi iz nerjavečega jekla. Uporabniki lahko izbirajo med široko paleto barv vrat in zaključkov, da hladilnik uskladijo z notranjim dekorjem. Elegantno zasnovo hladilnika dopolnjujejo vrata Auto Open Door, ki imajo vgrajen ročaj za poenostavljeno zasnovo in enostavno odpiranje z dotikom, ki odpre vrata.

V notranjosti hladilnika Bespoke Side-by-Side so na voljo najnovejše tehnologije za shranjevanje živil in hlajenje. Notranji center za pijačo Beverage Center omogoča enostaven dostop do dozirnika za vodo in vrča za vodo s samodejnim polnjenjem z infuzorjem, ki vam kadarkoli zagotavlja hladno vodo ali vodo z naravnim okusom5. Medtem je dvojni samodejni izdelovalnik ledu vedno pripravljen ohladiti pijače s kockami ledu ali koščki ledu.

Tako kot hladilnik Bespoke Side-by-Side je tudi zamrzovalnik Bespoke z zamrzovalnikom na vrhu na voljo v elegantnih barvah, ki se brezhibno ujemajo s sodobno kuhinjsko notranjostjo. V notranjosti Samsung Optimal Fresh Zone+ in Active Fresh Filter poskrbita za dolgotrajno svežino živil, hkrati pa uničujeta 99,99 % bakterij. Uporabniki Samsung hladilnika Bespoke Side-by-Side ali zamrzovalnika z zamrzovalnikom na vrhu lahko uživajo tudi v dodatnem varčevanju z energijo s pomočjo načina AI Energy Mode sistema SmartThings Energy. Ko je omogočen, bo način AI Energy Mode optimiziral hitrost kompresorja in pogostost cikla odmrzovanja glede na vzorce uporabe uporabnikov in okolice ter tako pomagal gospodinjstvom prihraniti denar in zmanjšati ogljični odtis.

Hladilnik Bespoke Side-by-Side bo v ZDA na voljo v prvem četrtletju leta 2023, medtem ko bo hladilnik Bespoke z zamrzovalnikom na vrhu najprej na voljo na Tajskem marca 2023, nato pa bo predstavljen po vsem svetu.

S pečico Bespoke AI se lahko hitro pretvorite v kuharskega mojstra

S pečico Bespoke AI Oven je priprava obrokov enostavna, saj združuje zmogljivo inteligenco z inovativnimi tehnologijami kuhanja za pripravo okusnih obrokov, ki ustrezajo prehranskim preferencam uporabnikov.

Funkcija AI Pro Cooking optimizira nastavitve kuhanja in hkrati spremlja hrano. Če je pečica nastavljena za pripravo prepoznane jedi z načinom temperature in časom kuhanja, ki ga priporoča pečica, bo sistem AI Pro Cooking uporabnikom celo poslal opozorilna obvestila o hrani, da bi preprečil njihovo prekomerno prepečenje. S pomočjo notranje kamere in zmogljive umetne inteligence lahko funkcija Sense Inside v pečici, prvi tovrstni algoritem umetne inteligence, prepozna hrano in zazna zažgano površje, ki ga je UL Solutions preveril za napravo za kuhanje z umetno inteligenco. Nastavitve kuhanja prepoznavajo 80 različnih jedi in sestavin.

Ne glede na to, ali uporabniki preizkušajo zdrav recept ali želijo izboljšati vsakdanje domače recepte, pečica Bespoke AI Oven optimizira čas pečenja. Integracija s SmartThings Cooking in Samsung Health omogoča, da pečica Bespoke AI Oven analizira uporabnikove statistične podatke o vadbi in prehranske cilje ter mu priporoči možnosti obrokov glede na sestavine, ki jih ima doma.

Sodobno oblikovano pečico Bespoke AI Oven dopolnjujejo priročna vrata Push to Open Door, ki nadomeščajo tradicionalno ročico in zagotavljajo preprostejši in bolj poenostavljen videz. Pečica Bespoke AI Oven, ki je na voljo v petih izvedbah, je trenutno na voljo v Evropi, v Severni Ameriki pa bo predstavljena v tretjem četrtletju leta 2023.

Rudi Leskovec
foto: Samsung

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button