NoviceTehnika

Samsung Neo QLED 8K in 4K ter zvočniki Soundbar

V okviru nacionalne promocije ob nakupu novih modelov Neo QLED 2022 8K in 4K ter The Frame prejmejo kupci darilo.

Samsung je ob začetku poletja pripravil posebne ugodnosti ob nakupu letošnjih modelov televizorjev Neo QLED 2022 in The Frame. Poleg izboljšane slike in inovativne tehnologije vas podjetje k nakupu spodbuja tudi s priložnostnim darilom – zvočnikom Samsung soundbar v vrednosti do 929 €. Akcija traja od 15. 6. 2022 do 17. 7. 2022 oziroma do razprodaje zalog.

Nova modela televizorjev Neo QLED 8K in 4K nadaljujeta linijo Neo QLED s še več inovacijami in odličnimi tehnologijami. Tehnologija Quantum Matrix vas z najbolj jasnimi podrobnostmi pritegne v središče dogajanja. Uživajte v filmih in serijah v kinematografski kakovosti z napredno tehnologijo procesorja Neural Quantum 8K, ki uporablja umetno inteligenco za doseganje močnejših ravni kontrasta in naredi vse, kar gledate, kristalno jasno.

Poleg zmogljivosti predvajanja večpredstavnosti novi televizorji Neo QLED prinašajo tudi številne možnosti za zabavo in delo znotraj štirih sten. Svoj televizor lahko povežete z aplikacijami za osebni računalnik in videoklice, kot je Google Duo, in združite celotno ekipo v udobju svoje dnevne sobe v hipu. Če potrebujete več prostora za delo, povežite pametni telefon s televizorjem Neo QLED za vaše dejavnosti. Način Multi View vam omogoča, da razdelite zaslon na kar štiri dele – kot nalašč za čase, ko potrebujete več zaslonov za delo ali želite spremljati več vsebin hkrati.

Novi modeli televizorjev The Frame ponujajo številne možnosti, ki presegajo zgolj gledanje vsebine na televizorju. Potopite se v svet umetnosti z The Frame Art Store, ki ponuja več kot 1500 umetniških del iz svetovno znanih muzejev in galerij, kot so ruski muzej Ermitaž, francoski Louvre in španski muzej Prado. Zbirka, ki je na voljo v Art Store, vključuje edinstvena umetniška dela obetavnih umetnikov z vsega sveta, kot so Magnum Photos, globalna skupina fotoreporterjev ali vodilno fotografsko podjetje YellowKorner.

Rudi Leskovec
foto: Samsung

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button