NoviceTehnika

Samsung na dogodku Bespoke Home 2022 predstavil novo linijo naprav

Samsung vizijo Bespoke Home širi s predstavitvijo novih prilagodljivih možnosti oblikovanja, pametnejših možnosti povezljivosti ter podaljšanega življenjskega cikla izdelka in drugih trajnostnih rešitev.

Samsung letos ponuja celostno izkušnjo z razširitvijo koncepta Bespoke na celoten dom. Poudarek je na nadgrajenih kuhinjskih in bivalnih aparatih z elegantnimi barvami, posodobljenimi funkcijami in vrhunsko obdelavo. Kot novost Samsung v tej liniji predstavlja pralni in sušilni stroj Bespoke z umetno inteligenco ter nove kuhinjske aparate Bespoke.

Na evropskem trgu ta linija vključuje tudi popolnoma nove pečice Bespoke. Slednje temeljijo na tehnologiji umetne inteligence in bodo predstavljene v drugi polovici leta. Pečica Bespoke ponuja povezane funkcije prek aplikacije SmartThings, zaradi česar je kuhanje lažje in učinkovitejše s še bolj okusnimi rezultati. Tehnologija umetne inteligence AI Pro Cooking lahko prepozna sestavine, ustrezno optimizira nastavitve in spremlja hrano med kuhanjem ter prepreči, da bi bila preveč ali premalo pečena. Funkcija Dual Cook Steam omogoča uporabnikom, da pripravijo zdrave jedi na pari in hrano v pečici z različnimi nastavitvami hkrati. Funkcija Sense-to-Open pa preprosto odpre vrata pečice z enim dotikom, kar prinaša eleganten in minimalen dizajn z ravnimi vrati brez ročajev. Preostali del linije Bespoke, vključno s pomivalnim strojem in indukcijsko kuhalno ploščo, bo na voljo v drugi polovici leta 2022.

Nov pralni in sušilni stroj z umetno inteligenco Bespoke bo opremljen z najnovejšimi energijsko varčnimi tehnologijami in okolju prijaznimi funkcijami, vključujoč AI Ecobubble, AI Wash in SpaceMax. Samsung je na dogodku poseben poudarek namenil razvoju Bespoke oblikovanja prek različnih prizadevanj, kot so oblikovalska tekmovanja, sodelovanje z umetniki in ekskluzivne plošče. Pristop kaže na iskanje uporabnikom kar najbolj prilagojene rešitve. Podjetje je pri posebnih projektih oblikovanja hladilnikov Bespoke sodelovalo tudi s priznanimi umetniki, vključno s Thibaudom Héremom, Andyjem Rementerjem in Alexom Probateom. MyBespoke bo strankam ponudil možnost oblikovanja in izdelave prilagojenih, unikatnih hladilnih plošč s francoskimi vrati po naročilu. Za slednja bodo uporabniki lahko uporabili svojo umetnost, natisnjene materiale in fotografije. Storitev s prilagojenimi ploščami bo v ZDA na voljo še letos.

Rudi Leskovec
foto: Samsung

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button