NoviceTehnika

Samsung je na sejmu IFA 2023 predstavil kombiniran pralno-sušilni stroj Bespoke AI

Pralni in sušilni stroj vse v enem, ki ga poganja toplotna črpalka, ki uporablja digitalno invertersko tehnologijo

Na IFI 2023 je Samsung predstavil nov kombiniran pralno-sušilni stroj Bespoke AI s toplotno črpalko, ki uporablja digitalno invertersko tehnologijo. Model odpravlja težave pri prenašanju perila iz pralnega v sušilni stroj in v enem koraku zaključi pranje ter sušenje perila. Združuje 25 kg veliko kapaciteto pranja in 13 kg sušenja s toplotno črpalko, ki je podprta s pametnimi funkcijami in potrošnikom omogoča večjo prilagodljivost.

Model omogoča uporabnikom, da prihranijo prostor v svojih domovih, kajti zavzame manj prostora kot namestitev dveh naprav in lahko dokonča celoten cikel pranja ter sušenja v enem samem bobnu. Uporabniki, ki si prizadevajo za večjo izkoriščenost svojega bivalnega prostora, lahko prosti prostor preuredijo v drug namen.

Funkcije modela in cikla pranja so zasnovane tako, da uporabnikom zagotavljajo celostno in brezhibno izkušnjo. Ko uporabniki napravo zaženejo, jo lahko intuitivno upravljajo in prek širokega LCD zaslona preprosto izberejo postopek pranja in sušenja. Za uporabnikovo referenco zaslon prikaže tudi informacijska poročila na koncu vsakega cikla.

Pri pranju z umetno inteligenco (AI Wash) kombiniran pralno-sušilnistroj Bespoke AI zazna težo in mehkobo tkanine pri vsakem pranju ter trenutno stopnjo umazanosti na podlagi motnosti vode in optimizira količino vode ter detergenta. S pomočjo teh informacij nenehno prilagaja čas namakanja, izpiranja in ožemanja, in tako hitro ter učinkovito doseže najboljše rezultate.

Naprava je opremljena s sistemom samodejnega čiščenja toplotnega izmenjevalca (Heat Exchanger Auto Cleaning System), ki učinkovito ohranja kakovost sušenja. Podpira tudi način AI Energy v SmartThings Energy, ki ponuja pametne prihranke energije.

Rudi Leskovec
foto: Samsung

Povezani članki

En komentar

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button