NoviceTehnika

Samsung Galaxy Z Fold3 5G in Galaxy Z Flip3 5G

Z Flip3 in Z Fold3 ponujata uporabnikom edinstvene nove načine dela, gledanja in igranja.

Za tiste, ki potrebujete ultimativno napravo za produktivnost in poglobljeno zabavo, je Z Fold3 večopravilni stroj z vrhunsko zmogljivostjo, neprekinjenim 7,6-palčnim Infinity Flex zaslonom in prvič tudi s podporo za S Pen na zložljivi napravi. Za tiste, ki želijo stil je Z Flip3 naprava s svojim vitkim, kompaktnim dizajnom po meri vašega žepa, izboljšanim fotoaparatom in večjim zunanjim zaslonom, namenjenim hitri uporabi na poti.

Galaxy Z Fold3 5G
Ob minimalnem številu slikovnih točk na luknji za kamero Z Fold3 ponuja povečano vidno območje, da uporabniki dobijo neprekinjeno platno za njihove najljubše aplikacije. Z novo Eco zaslonsko tehnologijo je zaslon 29 % svetlejši, pri tem pa porabi manj energije. Izkusite še bolj gladko pomikanje in hitro interakcijo naprave z gladko prilagodljivo frekvenco osveževanja 120 Hz tako na glavnem kot zunanjem zaslonu.

Prvič doslej na seriji Galaxy Z Samsung predstavlja svojo priljubljeno tehnologijo iz serije Note na Z Fold3: funkcionalnost S Pen. Uporabniki lahko izkoristijo optimizirane lastnosti S Pen na njihovem zložljivem zaslonu, ki je popoln za večopravilnost na poti. Na masivnem glavnem zaslonu modela Z Fold3 je uporabnikom najlažje doslej delati zapiske med video klicem ali odkljukati kaj s seznama opravil med branjem elektronskih sporočil. S Pen je pri modelu Z Fold3 na voljo v dveh različicah: S Pen Fold Edition in S Pen Pro. Oba imata posebej zasnovano zložljivo konico Pro s tehnologijo omejitve sile, ki ščiti glavni zaslon modela Z Fold3 za mirno vest med uporabo pisala S Pen.

Galaxy Z Flip3 5G
Z FLip3 opolnomoča uporabnikom, da se izrazijo z vitkim dizajnom. Z novimi obročkastimi držali ter ovitki s trakci, s katerimi je še lažje držati in zložiti telefon, je Z Flip3 naprava za izkazovanje pravega jaza.

Na novo zasnovan zunanji zaslon je sedaj štirikrat večji, kar olajša pregled obvestil in sporočil, ne da bi odprli Z Flip3. Uporabniki lahko pregledujejo svoj urnik, preverijo vreme in spremljajo svoj dnevni števec korakov z novimi vtičniki za zunanji zaslon ali pa uskladijo ozadje zunanjega zaslona z barvo naprave za ujemajoč videz.

S fotoaparatom lahko uporabniki sedaj zajamejo še bolj dih jemajoče selfije prostoročno z načinom Flex. Lahko pa pustijo napravo zloženo in zajamejo hitro fotografijo – in sedaj celo video – neposredno z zunanjega zaslona z uporabo izboljšane funkcije Quick Shot z dvakratnim klikom na gumb za vklop. Pomikanje in deljenje je super gladko zahvaljujoč prilagodljivi stopnji osveževanja 120 Hz.

Optimizirana zložljiva izkušnja odpira nove možnosti
S serijo Galaxy Z uporabniki dobijo dostop do več aplikacij, ki popolnoma izkoriščajo zložljiv zaslon. Samsung širi partnerstva z vodilnimi podjetji kot so Google, Microsoft in drugi, da lahko uporabniki uživajo v več njihovih priljubljenih aplikacijah, prilagojenih njihovim edinstvenim potrebam. Uživajte v popolnoma optimiziranem video pogovoru v aplikaciji Microsoft Teams: ko uporabniki odprejo napravo, si lahko ogledajo predstavitev v celozaslonskem načinu in vidijo obraze svojih sodelavcev spodaj.

Cene in razpoložljivost
Samsung si prizadeva, da bi potrošnikom omogočal več dostopa do edinstvene zložljive izkušnje. Zato ponujamo obe napravi Galaxy Z po najboljših cenah doslej. Galaxy Z Fold3 bo na voljo po priporočeni maloprodajni ceni od 1.799,99 evrov, Galaxy Z Flip3 pa po priporočeni maloprodajni ceni od 999,90 evrov.

Rudi Leskovec
foto: Samsung

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button