NoviceTehnika

Samsung Galaxy XCover 5

Novi Galaxy XCover 5 odgovarja potrebam različnih delovnih okolij, saj s popolno zaščito pred prahom in vodo ustreza zahtevam tako dela na prostem kot delu v proizvodnji.

Samsung predstavlja novi Galaxy XCover 5 pametni telefon, ki je oblikovan za delo na prostem in za delo v proizvodnji. Prinaša izboljšano občutljivost na dotik za uporabo rokavic in enostavno, zamenljivo baterijo za celodnevno produktivnost.

Galaxy XCover 5 je opremljen s številnimi funkcijami, s katerimi kljubuje zahtevnemu delu in aktivnostim. Galaxy XCover 5 se ponaša z izboljšanim blaženjem udarcev, saj zdrži padce do 1,5 in z IP68 standardom je odporen proti prahu in vodi (zdrži do 30 minut 1 meter pod vodo). In ker se morajo posamezniki, ki delajo na prostem, držati strogih zdravstvenih in varnostnih ukrepov ter nositi rokavice, Glove Touch funkcija poveča občutljivost na dotik, kar omogoča upravljanje pametnega telefona tudi med uporabo rokavic.

Naprave morajo zaščititi tudi občutljive podatke, ki so ključnega pomena za poslovne operacije. Strojna oprema Galaxy XCover 5 pametnega telefona je zaščitena s Samsung Knox, varnostno platformo, ki nudi celovito zaščito z varnostjo, vgrajeno v vsako posamezno plast naprave, od čipa do aplikacij. Samsung Knox v realnem času ščiti zaupne poslovne informacije in se preventivno odziva na vedno bolj napredno zlonamerno programsko opremo in zlonamerne grožnje.

Galaxy XCover 5 je izboljšan tudi s partnerskimi rešitvami za mobilnost, vključno z možnostjo integracije funkcije walkie talkie v Microsoft Teams. Funkcija Pritisni in govori s preprostim pritiskom na gumb uporabnikom omogoča, da ostanejo v stiku s komerkoli ves dan, kar olajša komunikacijo med in s kolegi. Nastavite lahko tudi aplikacije, ki jih lahko zaženete s tipko XCover – prilagojeno funkcijo, ki omogoča dostop z enim dotikom do najpogosteje uporabljenih aplikacij, kot so LED svetilka, klici v sili ali zemljevidi.

Xcover 5 je opremljen z Exynos850 procesorjem, 4GB delovnega spomina in do 64 GB vgrajenega spomina. Zamenljiva baterija kapacitete 3,000mAh preko USB in POGO pin podpira hitro polnjenje, kar prihrani čas pri polnjenju.Telefon je opremljen z enojno 16MP (F1.8) glavno kamero, ki omogoča ostrino, medtem ko je 5MP (F2.2) sprednja kamera priročna za videokonference. Poleg tega vključitev Samsung Knox Capture omogoča tudi skeniranje v podjetju na ravni vašega telefona po konkurenčni vrednosti, ne da bi to ogrozilo delovanje naprave.

Galaxy XCover 5 je prav tako opremljen s številnimi dodatnimi funkcijami, ki pomagajo in omogočajo delo na prostem. LED svetilka na zadnjem delu telefona ob kameri osvetli temnejše prostore. Galaxy XCover 5 je opremljen tudi z NFC čipom, kar omogoča uporabo telefona kot denarnico ali vozovnico za javni promet. Galaxy XCover 5 bo na voljo marca 2021; najprej v Aziji, Evropi in Latinski Ameriki, kasneje tudi na preostalih trgih, priporočena maloprodajna cena pa je 299,90 evrov.

Rudi Leskovec
foto: Samsung

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button