NoviceTehnika

Samsung Galaxy Watch3

Galaxy Watch3 pametna ura se lahko pohvali s prestižnim videzom ročnih ur, hkrati pa je dovolj udobna, da jo lahko nosimo čez ves dan.

Pametna ura je narejena iz materialov, kot so nerjaveče jeklo in visokokakovostno usnje, Galaxy Watch3 pa je kot prva med pametnimi urami na voljo tudi v različici iz titana, ki je hkrati trpežen in eleganten. Novo pametno uro odlikuje tudi priljubljen vrtljiv okvir, ki je uporabnikom znan že od prejšnjih modelov in združuje obliko s funkcionalnostjo.

Z zasukom okvirja lahko preprosto preklapljate med pripomočki, odpirate aplikacije in se pomikate po obvestilih. V primerjavi s prvotno Galaxy Watch pametno uro je Galaxy Watch3 tanjša za 14 %, manjša za 8 % in lažja za 15 %, a vseeno nudi večji zaslon. Izgled ure lahko tudi prilagodite, tako da odraža vaš osebni slog. V Galaxy Store lahko izbirate med več kot 80.000 številčnicami ure, oziroma si jo oblikujete po svojih željah. Knjižnica s 40 različnimi kompilacijami vam omogoča, da številčnico prilagodite tako, da imate za vas najpomembnejše informacije vedno na voljo.

Galaxy Watch3 pametna ura nudi številne nove izkušnje pri spremljanju zdravja in dobrega počutja. Nova funkcija za merjenje kisika v krvi (SpO2) meri nasičenost s kisikom skozi čas  za potrebe športa in dobrega počutja. Da bi zagotovili, da pomoč v primeru padca nikoli ne bo predaleč, Galaxy Watch3 nudi novo funkcijo zaznavanja padcev, ki prepozna morebitni padec in pošlje obvestilo stikom za pomoč v sili.

Funkcija analize teka nudi povratne informacije v realnem času, šest-faktorska poročila o treningu pa bodo pomagala izboljšati uspešnost in zmanjšati možnost poškodb. Če želite spremljati svoj napredek pri kardio vadbah, lahko dostopate do VO2 meritev, ki prikazujejo vaš dovod kisika. Telovadili boste lahko tudi od doma – Samsung Health aplikacija vključuje knjižnico s 120 različnimi video vadbami, med katerimi boste lahko našli pravo vadbo zase.

Nastavite lahko možnosti samodejnega odgovora tako za sporočila kot tudi za slike ter  preprosto pogledate smeške in fotografije neposredno iz zapestja. Enostavno lahko tudi predvajate glasbo s premikanjem vrtljivega okvirja ali enostavno s kretnjami rok, kot je na primer stiskanje pesti, s čimer sprejmete ali zavrnete klic in utišate budilko.

Za tiste uporabnike, ki daljša obdobja preživijo brez svojega telefona, so na voljo tudi LTE modeli, ki omogočajo klicanje in pošiljanje sporočil, pretakanje priljubljenih seznamov predvajanja ter dostop do najljubših aplikacij na poti.

Rudi Leskovec
foto: Samsung

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button